Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BINISSALEM

Núm. 5052
Anunci VA 5/2015

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Intentades les notificacions dels requeriments que es relacionen a sota i, no havent-se pogut practicar, es procedeix a la notificació mitjançant edicte. Tot això, de conformitat amb l’article 59.4 i 61 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, del Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. I transcrit diu:

Expedient Nº: 5/2015

Transcorreguts mes de DOS MESOS que el vehicle de la seva propietat, marca VOLKSWAGEN, model POLO 1 9D, amb plaques de matrícula PM6948CS, es troba dipositat en Dependències Municipals, sense que a data d’avui hagi corregit el que motivà el seu dipòsit, ni hagi presentat al·legacions; segons estableix l’article 86 a) del  R.D.L.339/1990, del 2 de març, el vehicle adquireix la condició d’abandonat.

La permanència de l’esmentat vehicle en Dependències Municipals, podria suposar el seu trasllat a un Centre Autoritzat de Tractament per la seva eliminació, o l’adjudicació als serveis de vigilància i control del transit i l’obertura d’un expedient sancionador per infracció a l’article 46 4. b) en relació al 3. c) de la Llei 22/2011, de 28 de juliol, de Residus i Sols Contaminats, amb una sanció prevista fins a 9.000 euros.

Per això, us demano, que en el TERMINI DE MÀXIM D’UN MES, es procedeixi a la retirada del vehicle de les dependencies municipals.

Així mateix us comunico, que heu de fer efectives les taxes de custòdia que ha ocasionat l’esmentat vehicle, que a data d’avui son de  428,82€.

TERMINIS D’INGRÉS

A) Notificacions rebudes entre els dies 1 al 15 de cada mes, tots dos inclosos: sense recàrrec el dia 5 del mes següent.

B) Notificacions rebudes entre els dies 16 i el darrer dia de cada mes, tots dos inclosos: sense recàrrec fins al dia 20 del mes següent.

Quan els terminis acabin en dia inhàbil, s’amplien al dia hàbil immediat posterior. Transcorreguts els terminis, sense que s’hagi efectuat l’ingrés, serà procedent la via executiva amb recàrrec del 20 %.

FORMES D’INGRÉS

A les dependències de la Policia Local, dies hàbils de 08’00 a 14:30 hores, en metàl·lic.

RECURSOS CONTRA LA LIQUIDACIÓ

Contra l’esmentat/da acord/resolució, podeu interposar potestativament recurs de reposició, en el termini d’UN MES, a comptar des del dia següent al de la recepció de la present notificació de conformitat amb el que disposa la Llei. Contra la denegació expressa, en el termini de DOS MESOS, podeu interposar recurs contenciós- administratiu davant el Tribunal que resulti competent. Contra la desestimació per silenci de l’esmentat recurs de reposició, podeu interposar recurs contenciós- administratiu en el termini de SIS MESOS, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

Directament podeu interposar, en l’ordre jurisdiccional, recurs contenciós- administratiu en el termini de DOS MESOS, a comptar des del dia següent al de la recepció de la present notificació. Tot això sense perjudici de que pugueu interposar quants altres recursos estimeu procedents.

Per qualsevol dubte que se li presenti, no dubti en venir a les nostres dependències, on serà degudament atès/a.

Binissalem, 27/02/2015. El Batle, signat i segellat.

Binissalem, 18 de març de /2015

EL BATLE,

Jeroni Salom Munar.