Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 4987
Anunci licitació servei prevenció i primers auxilis d'accidents, vigilància, salvament als usuaris de les platges

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En execució de l’acord de la Junta de Govern Local de 10 de març de 2015, i conforme l'art. 142 del Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de contractes del sector públic (TRLCSP), s’anuncia licitació del contracte del servei públic de vigilància i salvament de les platges del terme municipal de Campos:

1. Entitat adjudicadora

a) Organisme: Ajuntament de Campos

b) Dependencia que tramita l’expedient: Secretaria

c) Obtenció de documentació i informació: Ajuntament de Campos, departament de secretaria, Pç. Major, 1 de Campos 07630. Correu electrònic: secretaria@ajcampos.org, i al perfil de contractant al qual es tindrà accés segons les especificacions que es regulen en la pàgina web següent: http://www.ajcampos.org.

d) Numero d’expedient: 2015004

2. Objecte del contracte

a) Descripció de l’objecte: La prestació del servei de prevenció i primers auxilis d’accidents, vigilància, salvament als usuaris de les platges, tant a la zona immediata a l’arena com a l’aigua, dins del que es considera zona de bany, a les platges Sa Ràpita i Ses Covetes (codi 63001), platja de s’Arenal d’en Tem i es Trenc (63003 i 63004) i platja des Moli de s’Estany (codi 63007), del terme municipal de Campos, i també inclou l‘abalisament de la banda litoral de les platges. CPV 75252000 (serveis de rescat). Termini d’execució.- Serà de dues temporades: 2015 i 2016, prorrogable per dues més.

3. Tramitació, procediment i forma d’adjudicació

a) Tramitació: Ordinària.

b) Procediment: Obert amb diversos criteris d’adjudicació.

c) Criteris d’adjudicació: a) Criteris fórmula-automàtics: 1. Proposició econòmica, fins a 50 punts. 2. Millora vehicle, 15 punts. 3. Millora embarcació, 10 punts. 4. Millora vehicle “quad”, 5 punts. 5. Millora desfibril·ladors, fins a 6, 66 punts. 6. Millora punt accessibilitat. 3,34 punts.  Criteris judici de valor: Avaluació proposta abalisament platges: Fins a 10 punts.

4. Valor estimat del contracte: 545.454,54 euros (IVA exclòs).

5. Pressupost base de licitació: Es fixa en la quantitat de 272.727,27 euros (xifra que els licitadors no podran superar en les seves ofertes), amb l’IVA del 21% exclòs.

6. Garanties: Provisional no s’exigeix, i la definitiva serà del 5% del preu d’adjudicació del contracte sense IVA.

7. Requisits específics del contractista: Solvència econòmica i financera i la solvència tècnica o professional de l'empresari.- Els licitadors hauran d’acreditar la solvència exigida en clàusula V. “A” d) del plec de clàusules administratives, o mitjançant l’acreditació de la classificació de contractista: Grup U, subgrup 7, categoria, A.

8. Presentació de les ofertes

a) Podran presentar-se al registre general, plaça Major, 1 de Campos, entre les 9.00 i les 13.00 en el termini de setze dies naturals, comptats des de l’endemà de la publicació de l’anunci al BOIB. Si el darrer dia és dissabte, el termini acabarà el primer dia hàbil següent. Termini de manteniment de les ofertes: Tres mesos.

b) Documentació i model de proposició.- Segons allò previst a les clàusula V del plec de clàusules administratives.

9. Obertura de proposicions: Serà públic a la Sala d’Actes de l’Ajuntament a les 11.00 hores del segon dia hàbil següent al dia que finalitzi el termini de presentació de les ofertes, si fos dissabte, seria el primer hàbil següent.

10. Despesa màxima de publicitat a càrrec de l’adjudicatari: 300 euros.

Campos, 16 de març de 2015

El batle

Sebastià Sagreras Ballester