Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 4960
Notificació de deducció proporcional de retribucions a funcionari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que no ha estat possible la notificació personal, pels mitjans legalment establerts, de la resolució de deducció proporcional de retribucions al funcionari Jaime Santomé Martí, en aplicació del que disposa l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les Administracions públiques i del procediment administratiu comú, pel present anunci es posa en coneixement del senyor Jaime Santomé Martí que, en data 6 de febrer de 2015, la consellera executiva d’Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca ha dictat resolució mitjançant la qual es disposa la deducció proporcional de les seves retribucions, com a conseqüència dels incompliments horaris del mes de novembre de 2014.

S’informa a la persona interessada que l’expedient corresponent a l’esmentada resolució es troba a la seva disposició a la seu de la Direcció Insular d’Hisenda i Funció Pública, al carrer del General Riera, núm. 113, de Palma de Mallorca.

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d’alçada davant la Presidència del Consell de Mallorca en el termini d’un mes, a comptar de l’endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (article 114 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les Administracions públiques i del procediment administratiu comú).

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada es pot interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la recepció de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs. Un cop transcorreguts tres mesos des de la interposició del recurs sense que s’hagi notificat la resolució, podreu interposar recurs contenciós administratiu, contra la desestimació presumpta del recurs d’alçada, sense limitació temporal, mentre no hi hagi resolució expressa.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 4/1999, de 13 de gener, de modificació de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les Administracions públiques i del procediment administratiu comú.

 

Palma, 10 de març de 2015

     

El Secretari Tècnic d'Hisenda i Funció Pública

(Per delegació de la consellera executiva de data 16/09/2013)

Maties Veñy Orell