Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 4955
Proposta de l’instructor de l’expedient 45/2014 de Restabliment de la Legalitat Urbanística

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

No havent estat possible la notificació personal a la persona interessada en el domicili indicat a l’expedient i d’acord amb l’establert a l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i de Procediment Administratiu Comú, i en compliment de la normativa de protecció de dades de caràcter personal és procedeix a la publicació del present anunci de proposta de l’instructor de l’expedient 45/2014 de Restabliment de la Legalitat Urbanística de dia 9 de març de 2015

ANTECEDENTS

PRIMER.- En data 30 de juny del 2014 es comença, en base a denúncia de la Policia Local de 25 de juny de 2014, expedient de Restauració de la Legalitat Urbanística 45/2014 contra el Sr. (dades personals ocultes) com a promotor de diversos actes edificatoris sense llicència que s'estaven duent a terme a Casa Isabel a la Vénda des Molí de l'estany ***. Els actes consisteixen en: "Canvi de teulada i augment de superfície".

SEGON.- En data 8 agost 2014 va tenir entrada al Consell (RGE 22.290), escrit de l'interessat en el qual informa que ha encarregat projecte de legalització d'obres i sol·licita se li ampliï el termini a 4 mesos.

TERCER.- Transcorregut el termini sol·licitat i no tenint constància de la presentació de sol·licitud de llicència de legalització de les obres denunciades, es va encarregar en data 9 desembre 2014 informe als serveis tècnics, el qual va ser evacuat i incorporat a l'expedient en data 5 març 2015 i, es transcriu a continuació:

(Informe dels serveis tècnics disponible al departament d’Urbanisme)

Als anteriors fets, són d'aplicació els següents

FONAMENTS DE DRET

I.- DEL RESTABLIMENT DE LA LEGALITAT.- Estableix l'article 151.3 de la Llei 2/2014, que transcorregut el termini de dos mesos des del requeriment de legalització, i per al supòsit que la llicència fos finalment denegada, "l'instructor o instructora formularà proposta de reposició de la realitat física alterada a l'efecte del restabliment de l'ordre jurídic pertorbat, donant un termini per a formular les al·legacions que s'estimin pertinents”.

II.- RESPONSABLES. - En aplicació del que disposa l'Art. 162 de la Llei 2/2014, és responsable de la infracció el Sr. (dades personals ocultes), com a promotor

Per l'anterior,

ES PROPOSA,

- ORDENAR LA DEMOLICIÓ del volum adossat a l'aparcament d'uns 21m2 (segons descripció d'informe tècnic transcrit) que s'ha construït a Casa Isabel, Vénda des Molí de l'estany ***.

- ATORGAR 10 DIES per formular al·legacions i presentar els documents i informacions que acreditin la legalitat de l'edificació objecte de denúncia.

- NOTIFICAR la present proposta a la persona interessada.

Contra aquest proposta no cap interposar cap recurs

 Formentera, 17 de març de 2015

 El President

Jaume Ferrer Ribas