Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 7923
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es fan aclariments als plecs de clàusules administratives particulars de l’expedient de contractació SSCC PA 1/14

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per mitjà de l’anunci de licitació publicat en el BOIB núm. 55/2014, de 22 d’abril, es va anunciar la contractació de la prestació del servei de teràpies respiratòries domiciliàries i altres tècniques de ventilació assistida (exp. SSCC PA 1/14).

2. S’han rebut diverses consultes sobre la valoració dels criteris avaluables mitjançant fórmula (pàg. 15 del Plec de clàusules administratives particulars), que s’han d’aclarir convenientment.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Recordar que en el punt 3.1 del Plec de clàusules administratives particulars s’estableix la metodologia d’implantació del pla d’atenció, assistència dels pacients i organització del servei: d’una banda, el sistema d’atenció dels pacients es valorarà de 0 a 2 punts i, d’altra banda, la descripció i el sistema de funcionament del servei d’atenció dels pacients es valoraran de 0 a 3 punts. Per tant, ambdós conceptes es valoraran conjuntament de 0 a 5 punts.

2. Fer present que en el punt 3.2 del Plec de clàusules administratives particulars s’estableix que la descripció i la metodologia d’implantació del pla d’instal·lació, distribució i emmagatzemament dels equips es valorarà de 0 a 2 punts. En aquest punt es recorda que d’aquesta descripció no es pot desprendre la ubicació de les instal·lacions d’emmagatzemament, envasament i distribució, als efectes del criteri 2 avaluable mitjançant fórmula, segons el qual s’assignen 3 punts a les ubicades a les Illes Balears, ja que d’acord amb el punt 14.1.3 la documentació relativa als criteris d’adjudicació que siguin avaluables de manera automàtica aplicant fórmules no s’ha d’incloure en els sobres que contenen la documentació relativa als criteris avaluables per mitjà d’un judici de valor. La infracció d’aquest mandat donarà lloc a l’exclusió del licitador.

3. Publicar aquesta resolució de la mateixa manera que l’anunci de licitació, és a dir, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Plataforma de Contractació de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

          

Palma, 29 d’abril de 2014

El director general
Miquel Tomàs Gelabert