Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 7973
Aigua primer trimestre 2014 de Ciutadella i Serpentona i i març de 2014 de Serpentona

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’Ajuntament de Ciutadella de Menorca, per acord de la Junta de Govern, en sessió del dia 30/04/2014, ha resolt aprovar els següents padrons:

  • Padró de subministrament d’aigua del primer trimestre de 2014 de Ciutadella, amb un import de 599.365,69 Euros.
  • Padró de subministrament d’aigua del primer trimestre de 2014 de Serpentona, amb un import de 8.252,12 Euros.
  • Padró de subministrament d’aigua del mes de març de 2014 de Serpentona, amb un import de 13.024,37 Euros.

Els  esmentats padrons romandran exposats al públic en el Departament de Rendes i Exaccions de l'Ajuntament,  durant el termini de 20 dies  hàbils,   a  comptar  des  del  dia  següent  al  d'aquesta publicació.  A partir de la  finalització del  termini anterior i durant el  període d'un  mes,  els interessats podran interposar, contra els referits padrons,  recurs de reposició  davant la Junta de Govern d'aquest Ajuntament.

Així  mateix,  podran  utilitzar  qualsevol  altra mitjà de defensa que estimin convenient pels seus interessos.

Mitjançant  aquest  document i d'acord  amb el disposat en el  Reglament  General  de  Recaptació,   poso  en coneixement l'obertura  del període voluntari  de  cobrament dels padrons anteriorment referits que comprendrà el termini que va de dia 05.05.2014 a  07.07.2014.

Passat  l'esmentat període s'incoarà  la via de constrenyiment,  en  la qual,  els deutors hauran d'abonar a més de l'import  de la quota les costes del procediment i els següents  recàrrecs: del 10% si el pagament s’efectua en els terminis assenyalats en la provisió de constrenyiment o del 20%, si el pagament és posterior als terminis referits i els interessos de demora corresponents. El recàrrec serà del 5% si el pagament es realitza abans de la notificació de la provisió de constrenyiment.

El pagament podrà efectuar-se durant tots els dies laborals, exceptuant-ne els dissabtes,  de les 9 a les 13,30 hores a l'Oficina de   Recaptació  Municipal,   situada   al  carrer Nou de Juliol, 1.

El pagament es podrà fer en metàl·lic,  xec bancari, mitjançant ingrés en les entitats col·laboradores o per domiciliació bancària.

Ciutadella de Menorca, 30 d’abril de 2014

L'Alcalde,
José María de Sintas Zaforteza