Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 7969
Aprovació inicial de la modificació del Reglament municipal del servei públic de viatgers en automòbils de turisme

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament de Capdepera, a la sessió ordinària que va tenir lloc dia 3 d’abril de 2014, acordà:

1.- Aprovar inicialment la modificació dels següents articles del Reglament municipal del servei públic de viatgers en automòbils de turisme, que quedaran redactats de la següent manera:

Art. 8, apartat d):

“Quan la llicència tingui una antiguitat superior a 5 anys, amb autorització prèvia de l'Ajuntament de Capdepera, el titular la podrà transmetre al conductor assalariat d'aquesta llicència amb permís de conduir i que hagi exercit la professió almenys durant 1 any en aquesta mateixa llicència, cosa que es pot justificar aportant l'última nòmina.

Art. 16, punt 1er, paràgraf 1er, en l’apartat següent:

“ Capdepera 2 taxis per als dimecres de mercat a la plaça Constitució”.

Art. 16, punt 1er paràgraf 4t, apartat A): “Telefonant a la centraleta del servei de Taxis de l'Ajuntament de Capdepera, 971. 82.69.69”.

Art. 16, punt 6è, apartat 5è: “Quan un establiment hoteler no compleixi amb les obligacions de telefonar a  Taxis de Capdepera: el 971.82.69.69.

2.- Exposar al públic l’expedient, amb l’anunci previ al BOIB, i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, durant un termini de 30 dies perquè s’hi puguin presentar reclamacions, objeccions o observacions.

3.- Aquesta aprovació inicial esdevindrà definitiva, de forma automàtica, sense necessitat de cap nou acord exprés si, una vegada transcorregut l’esmentat termini d’exposició no s’hi interposen reclamacions o suggeriments.

4.- Aquesta modificació de l’Ordenança esmentada entrarà en vigor una vegada que s’hagi publicat completament el seu text en el BOIB i hagi transcorregut el termini que disposa l’art. 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears amb relació a l’article 113 de la mateixa Llei.

Capdepera, 23 d’abril de 2014

El Batle
Rafel Fernández Mallol