Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME I ESPORTS

Núm. 7967
Notificació relativa a l'acord del Consell d'Administració de 24 de març de 2014, pel qual s'inicia l'expedient d'abandonament de l'embarcació -MIDNIGHT SPECIAL-al Port de Sant Antoni de Portmany

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Notificació relativa a l'acord del Consell d'Administració de 24 de març de 2014, pel qual s'inicia l'expedient d'abandonament de l'embarcació -MIDNIGHT SPECIAL-al Port de Sant Antoni de Portmany.

En haver-se intentat infructuosament la notificació personal d'aquesta resolució al titular de l'esmentada embarcació Sr. Alfredo Olmeda Sánchez i en compliment del que preveu l'article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, es notifica a l'interessat que el Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears en data 24 de març de de 2014 ha acordat:

>>Primer. Iniciar el procediment per a la declaració d'abandonament de l'embarcació "MIGNIGHT SPECIAL" per ocupar les instal·lacions del domini públic portuari en la instal·lació de Port de Sant Antoni de Portmany, per més de sis mesos, sense cap activitat exterior i sense que el seu titular hagi abonat les taxes corresponents per temps superior a aquest període.

Segon.- Notificar aquesta resolució a l'interessat tal com disposa l'article 98 de l'esmentat Decret 11/2011 de 18 de febrer i la Llei 30/1992 de 26 de novembre de RJPAC, donant vista de l'expedient durant un termini de quinze dies hàbils perquè pugui formular les al · legacions i presentar els documents que consideri oportuns; a més se li requereix perquè en aquesta termini procedeixi a la retirada de l'embarcació i pagament de les quantitats degudes. >>

Palma, 16 d'abril de 2014

El Director-Gerent de Ports de les Illes Balears
David Gómez Picard