Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 7958
Expedient sancionador per presumpta infracció urbanística. Iniciació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’Agent notificador de l’Ajuntament de Felanitx ha intentat practicar la notificació personal, en el domicili dels interessats, del següent acte administratiu: el Decret de la Batlia 221/2014 de 10 de març sobre la incoació de l’expedient sancionador per presumpta infracció urbanística núm. 17/2010. La notificació personal no s’ha pogut practicar, pel que la notificació de l’acte administratiu referenciat es fa pel present Edicte, de conformitat amb l’article 59.5 de la Llei 30/1992 de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (LRJAP i PAC).

Aquesta notificació edictal es limita a publicar una breu indicació del contingut de l’acte i del lloc on els interessats podran comparèixer, en el termini que s’indicarà, per al coneixement del contingut íntegre de l’esmentat acte i constància d’aquest coneixement, ja que l’òrgan competent aprecia que la notificació edictal de l’acte pot lesionar drets o interessos legítims. Per aquest motiu, i d’acord amb l’article 61 de la LRJAP i PAC, es publica únicament que:

1. El contingut de l’acte administratiu és la incoació de l’expedient sancionador per presumpta infracció urbanística núm. 17/2010 per l’execució d’obres sense llicència municipal al polígon 31 parcel·la 993 del terme municipal de Felanitx.

2. La part inculpada és el Sr.(dades personals ocultes)

3. Els preceptes infringits són els articles 27.1b), 28, 30, 34.1.e), 44 i 46.1 de la Llei 10/1990 de 23 d’octubre de disciplina urbanística de les Illes Balears (LDU).

4. L’acte administratiu referenciat és de tràmit, no és definitiu en via administrativa i contra el mateix no escau interposar cap recurs, encara que els interessats podran realitzar al·legacions per oposar-s’hi, sense perjudici de la possibilitat de recórrer la resolució que posi fi en aquest procediment.

5. El termini per a formular les al·legacions que s’estimin convenients, i per a proposar prova concretant els mitjans que es vulguin fer servir, serà de 15 dies comptats a partir del dia següent al d’aquesta publicació.

6. L’expedient es troba en el Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Felanitx on podrà ser examinat pels interessats, en el termini de 15 dies abans esmentat, de dilluns a divendres, de les 9:00 h fins a les 15:00 h, excepte festius. Per obtenir informació sobre l’estat de tramitació del procediment es podran utilitzar els mitjans (direcció postal, telèfon i fax) que s’indiquen a continuació: Ajuntament de Felanitx, Plaça de la Constitució núm. 1 07200 Felanitx (Illes Balears) - Telèfon 971580051 - Fax 971583271

7. Advertir als interessats que en cas de no efectuar al·legacions en el termini de 15 dies abans esmentat la iniciació podrà ser considerada proposta de resolució, tota vegada que conté un pronunciament precís respecte de la responsabilitat imputada, presumpta infracció i la sanció que pot correspondre, tal i com s’estableix a l’article 8.4 del Reglament del procediment a seguir en l’exercici de la potestat sancionadora aprovat pel Decret 14/1994 de 10 de febrer.

Tot l’exposat, ho és, sense perjudici de la utilització d’altres medis d’impugnació que s’entenguin procedents.

 

Felanitx, 5 de maig de 2014

El batle
Gabriel Tauler Riera