Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 7956
Expropiacions: Convocatòria per a l’aixecament de l’Acta de Pagament i l’Acta d’Ocupació de la finca núm. 19 de la via de ronda de Felanitx prevista a la Modificació puntual del PGOU sistema viari Ronda de Felanitx (DAD 13.12.2004)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’Ajuntament de Felanitx ha acordat en sessió ordinària celebrada el dia 5 de maig de 2014 convocar als propietaris i/o titulars de la finca núm. 19 de la via de ronda de Felanitx, mitjançant anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears i amb notificació personal als interessats, per a què comparesquin al lloc, data i hora que s’indiquen a continuació a fi d’aixecar l’Acta de Pagament i l’Acta d’Ocupació d’aquesta finca:

Finca núm. 19 de la via de ronda de Felanitx: El Sr. (dades personals ocultes) el dia 29 de maig de 2014 a les 11:00 hores, a l’Ajuntament de Felanitx.

El que es fa públic en compliment de l’article 49 del Reglament d’expropiació forçosa de 1957 (REF) al Butlletí Oficial de les Illes Balears i amb notificació personal als interessats, tot indicant que contra l’Acord de dia 5 de maig de 2014 es pot interposar de forma potestativa recurs de reposició davant el Ple de l’Ajuntament de Felanitx en el termini d’un mes comptat des del dia de la seva notificació o es pot interposar directament recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptats des del dia de la seva notificació, sense perjudici que es pugui exercitar, en el seu cas, qualsevol altre que s’estimi convenient.

            

Felanitx, 6 de maig de 2014

El batle
Gabriel Tauler Riera