Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 7948
Sanitat.- Vivendes.- 59.4/13-V.- Notificació de resolució

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per no haver pogut ésser efectuada la preceptiva notificació a la persona que a continuació es relaciona, pel present Edicte se li notifica que en relació a l'expedient que es tramita a l’Area delegada de Sanitat i Consum, amb l’expedient nº  59.4/13V, segons infracció del article 22 de l’OO.MM. de Neteja, Deixalles i Residus Sòlids Urbans de 29 d’abril del 2004, publicada en el BOIB nº 78 de 3.06.2004, aquesta Batlía mitjançant el Decret de Batlia  nº 5864 del 7 d’abril del  2014 s’ha acordat:

Ordenar al SR. GUILLERMO PUCHOL MONTIS, amb NIF: 12042455T, que en el termini de QUINZE DIES comptats a partir de la recepció de la notificació del present Decret, procedeixi a la subsanació de les anomalíes, que s’especifiquen a l’esmentat decret nº 5864 del 7 d’abril del 2014, així com apercebre al SR. GUILLERMO PUCHOL MONTIS, i pel cas que no complís el que se li ha ordenat, en el termini assenyalat, es procedirà a la subsanació de les anomalies, previstes en el esmentat decret,i essent responsable del danys i perjudicis que poguessin produir-se; tot i això sense perjudici del trasllat de les actuacions efectuades al Jutjat corresponent, als efectes pertinents.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot presentar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada, d'acord amb l'article 116 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, segons la redacció de la Llei 4/99, de 13 de gener. El termini per interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà de rebre aquesta notificació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt el de reposició.

El recurs de reposició potestatiu s'haurà de presentar al Registre General d'aquest Ajuntament o a les dependències a què es refereix l'article 38.4 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, abans esmentada, i s'entendrà desestimat quan no s'hagi resolt ni notificat la resolució, en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la seva interposició, i en aquest cas quedarà expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article abans esmentat i els 45 i següents de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de rebre aquesta notificació, tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri pertinent.          

Palma, 6 de maig del 2014

La Cap de Departament
Rosa Llinás Bosch