Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS

Núm. 7941
Resolució del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans per la qual es corregeix l’errada de la Resolució provisional del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans de 23 d’abril de 2014 sobre l’establiment, la renovació i la modificació dels concerts educatius per al curs acadèmic 2014-2015

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 59, d’1 de maig de 2014, es va publicar la Resolució provisional del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans de 23 d’abril de 2014 sobre l’establiment, la renovació i la modificació dels concerts educatius per al curs acadèmic 2014-2015.

En aquesta Resolució s’ha detectat una errada material  que consisteix en l’omissió de la publicació de l’annex 4  que conté l’explicació de les observacions que fonamenten la  resolució adoptada en cada cas i les abreviatures utilitzades en la Resolució.

L’article 105.2 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, estableix que “així mateix, les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d’ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

L’article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives, correspon a l’òrgan que ha dictat l’acte o la disposició.

Per tot això,  dict la següent:

Resolució

1. Corregir la Resolució provisional del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans de 23 d’abril de 2014 sobre l’establiment, la renovació i la modificació dels concerts educatius per al curs acadèmic 2014-2015 mitjançant la publicació de l’annex 4 que figura en aquesta Resolució.

2. Informar  que el termini de deu dies hàbils perquè  els interessats puguin formular les al·legacions que considerin adients, que estableix el punt 3 de la Resolució provisional del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans de 23 d’abril de 2014,  serà a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquesta correcció d’errades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Ordenar la publicació d’aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 2 de maig de 2014

El director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans

Bartolomé Isern Lladó


 

ANNEX 4

OBSERVACIONS

  1. Renovació del concert educatiu a partir del curs 2014-2015 per als ensenyaments del segon cicle d'educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, educació especial i UEECO.
  2. Renovació del concert educatiu a partir del curs 2014-2015 per als ensenyaments de batxillerat i cicles formatius.
  3. Les unitats de suport a la integració d’alumnes amb necessitats educatives especials (PT, PTs o AL) s’han concertat d’acord amb l'article 12.6 de l'Ordre del conseller d'Educació, Cultura i Universitats, de 21 de desembre de 2012, per la qual es duu a terme la convocatòria per a l'establiment i la renovació dels concerts educatius a partir del curs acadèmic 2013-2014  (BOIB Núm. 195, de 29 de desembre de 2012).
  4. La transformació de la unitat d’educació infantil en una unitat d’educació primària garanteix la continuació de l’escolarització al centre.
  5. La transformació de la unitat d’educació primària en una unitat d’educació secundària obligatòria garanteix la continuació de l’escolarització al centre.
  6. Les dades de matrícula del centre i/o les dades relatives a l’escolarització de la zona justifiquen l’augment de les unitats d’educació infantil i/o educació primària.
  7. No procedeix el concert de noves unitats d’educació infantil, primària i/o ESO perquè l’oferta educativa és suficient per cobrir les necessitats educatives d’aquests ensenyaments.
  8. Les dades de matrícula del centre i les dades relatives a l’escolarització de la zona no justifiquen l'ampliació de les unitats a educació infantil.
  9. La continuació dels alumnes a l’etapa justifica la concessió de les unitats.
  10. Les dades de matrícula del centre i/o les dades relatives a l’escolarització de la zona justifiquen la reducció de les unitats d’educació infantil ,educació primària i/o ESO.
  11. Les dades de matrícula del centre i les dades relatives a l’escolarització de la zona no justifiquen l'ampliació del concert de les Unitats Educatives Específiques en Centres Ordinaris (UEECO).
  12. Les dades de matrícula del centre i les dades relatives a l’escolarització de la zona no justifiquen l'ampliació de les unitats d’ESO.
  13. No procedeix el concert de nous cicles formatius perquè l'oferta educativa és suficient per cobrir les necessitats professionals.
  14. No procedeix el concert de noves unitats de batxillerat ja que l’oferta educativa és suficient per cobrir les necessitats educatives d’aquests ensenyaments.
  15. No procedeix el concert de més unitats d’educació especial infantil, bàsica i transició a la vida adulta per manca de disponibilitat pressupostària.

ABREVIACIONS

EI :

Educació infantil

EP :

Educació primària

ESO1:

ESO  primer i segon

ESO2:

ESO tercer i quart

PT:

Pedagogia terapèutica primària

AL:

Audició i llenguatge

PTs:

Pedagogia terapèutica  d'ESO primer i segon

BTX:

Batxillerat

BCT:

Batxillerat de ciències i tecnologia

BHCS:

Batxillerat d’humanitats i ciències socials

CFGM:

Cicle formatiu grau mitjà

COM 21:

CFGM Activitats comercials

ELE21:

CFGM  Instal·lacions elèctriques i automàtiques

ELE 22:

CFGM Instal·lacions de telecomunicacions

ELE23:

CFGM Equips electrònics i de consum

SAN 22:

CFGM Farmàcia i Parafarmàcia

SAN 23:

CFGM Cures auxiliars d’infermeria

SSC 21:

CFGM Atenció sociosanitària

ADG21:

CFGM Gestió administrativa

IFC 21:

CFGM Sistemes microinformàtics i xarxes

CFGS:

Cicle formatiu grau superior

COM33:

CFGS Gestió comercial i marketing

ADG31 :

CFGS Assistència a la direcció

SAN 36:

CFGS Laboratori de diagnòstic clínic

IFC31:

CFGS Administració de sistemes informàtics en xarxa

ADG32:

CFGS Administració i finances

SSC31:

CFGS Educació infantil

IFC33:

CFGS Desenvolupament d’aplicacions web

UEECO:

Unitats educatives específiques a centres ordinaris.