Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 7921
Notificació nova ordre de demolició de l'expedient d'infracció urbanística núm. 57/2012

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Intentada, sense efecte, la notificació de disciplina urbanística efectuada al domicili de notificacions, i atès que no s’ha pogut practicar per ignorar-se el domicili o no haver-s’hi trobat la persona interessada que es relaciona, es precedeix, en compliment del que estableix l’article 59.5 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú – BOE DE 27 DE NOVEMBRE-, a la Publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears de la present notificació per la qual s’informa del Decret d’Alcaldia de data 04.10.2013, de l’expedient d’infracció urbanística núm. 57/2012.

Segons el disposat en l’art. 61 de la Llei 30/92, es publica únicament una breu indicació del contingut de la resolució, i que és a les dependències de l’Ajuntament d’Eivissa, Plaça d’Espanya, núm. 1, departament d’Urbanisme, on l’interessat o la persona representant, degudament acreditada, podrà comparèixer, en el termini de deu dies, comptats des del dia següent a la publicació del present edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, pel seu coneixement íntegre de l’esmentat acte i constància de tal coneixement, en horari de 8.30 h a 14.00 h, de dilluns a divendres, excepte festius.

Així mateix, s’adverteix a l’interessat que, de no comparèixer en l’esmentat termini, la notificació s’entendrà produïda a tots els efectes legals des del dia següent al venciment del termini senyalat per comparèixer.

Exp. Núm.

Destinatari de la notificació

Acte administratiu que es notifica

I.U.57/2012

SALSAIBIZA, S.L. 

Decret d’Alcaldia de data 04.10.2013 de nova ordre de demolició de l’expedient d’Infracció Urbanística núm. 57/2012

Eivissa, 25 d’abril de 2014.

EL REGIDOR DELEGAT,
Alejandro Marí Ferrer.