Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 7916
Notificació interessats Decret d'Alcaldia núm. 25 de data 16 d'abril de 2014 d'execució subsidiària de reparació de façanes de l'immoble situat al Carrer Mare de Deu núms, 43-45 del Barri de Sa Penya d'Eivissa, amb referencia cadastral 4780906CD6048

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Notificació interessats Decret d’Alcaldia núm. 25 de data 16 d’abril de 2014 d’execució subsidiària de reparació de façanes de l’immoble situat al Carrer Mare de Deu núms, 43-45 del Barri de Sa Penya d’Eivissa, amb referencia cadastral 4780906CD6048S.

La present publicació servirà de notificació a aquells propietaris o titulars de drets desconeguts o amb domicili desconegut i cas de no haver-se pogut practicar una vegada intentada, tot això de conformitat amb el disposat per l’art. 59.5 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre del Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

Sobre la base del disposat per l’article 61 de la Llei 30/92, es publica únicament una breu indicació del contingut de la resolució, que es troba en les dependències de l’Ajuntament d’Eivissa, Plaça d’Espanya, núm., 1 , 07800 Eivissa, Regidoria d’Habitatge i Nucli Històric, on els interessats o els seus representants degudament acreditats, podran comparèixer, en el termini de deu dies, contats des de l’endemà a la publicació del present edicte en el Butlletí Oficial de les illes Balears, per al coneixement íntegre de l’esmentat acte i constància de tal coneixement, en horari de 08,00 a 15,00 hores, de dilluns a divendres, excepte festius.

Així mateix, s’adverteix als interessats que, de no comparèixer en l’esmentat termini, la notificació s’entendrà produïda amb caràcter general.

Nº Exp

E.S.O.E. 28/12.

C/ de la Virgen nº 43-45

Nom interessat

Sander Henry Remy

Propietari baix

Eulalia Guasch Ferrer

Propietaria baix

Sebastian Muñoz i Carmen Rodriguez

Propietaris 1er pis

Antonio Guasch Marí

Propietari 1er pis

Pedro Royo Eguizabal

Propietari 2º pis

Anne Clavier Madariaga

Propietaria 2º pis

RECURSOS.. L’anterior resolució posa fi a la via administrativa, contra la qual es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant l’Alcaldia d’ aquest Ajuntament o bé directament recurs Contenciós-Administratiu davant el Jutjat Contenciós –Administratiu o davant la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Balears competent en cada cas, de conformitat amb els art. 8,13 i 14 i la Disposició Transitòria Primera, de la Llei reguladora de la Jurisdicció Contenciosa-Administrativa 29/98, de 13 juliol.

El termini per interposar el recurs potestatiu de reposició serà d’un mes comptat des del dia següent a la notificació de l’acord, de conformitat amb l’art. 117 de la Llei 30/92 de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

El termini per interposar el recurs Contenciós - Administratiu serà de dos mesos, comptats des del dia següent a aquell en què tingui lloc la notificació d’acord, de conformitat amb l’article 46 de la citada llei.

Si ho desitgeu podreu exercitar qualsevol altre recurs que estimeu pertinent a l’empara del Títol VII de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú 30/92 de 26 de novembre.

El que es notifica als efectes oportuns.

Eivissa, 16 d’abril de 2014.

EL SECRETARI- ACCTAL.
Joaquim Roca Mata.