Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 7912
Detecció d'errades en la publicació del butlletí núm. 50 de data 12 d'abril de 2014 i publicació íntegra de l'Oferta d'Ocupació Pública per a 2014 de l'Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S’han detectat errades a la publicació del decret  publicat en el BOIB nº 50 de data 12.4.2014 relatiu a l’aprovació de l’Oferta Pública d’Ocupació per a l’any 2014 de l’Ajuntament de Calvià; una vegada esmenades, es procedeix a la seva publicació íntegra:

Calvià, 30 d’abril de 2014

La tinent de batle delegada de Serveis Generals

Cristina Tugores Carbonell

DECRET DE BATLIA

Els pressupostos municipals estan vigents des de l'endemà d’haver-se publicat en el BOIB núm. 16 de data 1/2/2014 i inclouen la Plantilla Orgànica i la Relació de Llocs de Treball degudament classificats (reservats a funcionaris, personal laboral i eventual).

Finalitzada en data 12/3/2014 la negociació sindical en ordre a negociar l'Oferta d'Ocupació per a l'exercici 2014 amb la signatura de l'acord per part de tots els sindicats presents en la Mesa General de Negociació, procedeix tramitar l’esmentada Oferta d'Ocupació.

D'acord a l'article 91.1 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora dels bases de règim local, així com a l'article 128.1 del Reial Decret Legislatiu 781/86, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, les corporacions locals han de formular públicament la seva Oferta d'Ocupació Pública, ajustant-se als criteris fixats en la normativa bàsica estatal.

Per tot això, i fent ús de les atribucions que en matèria de direcció de govern i administració municipal i d'organització dels serveis m'atorga l'article 21.1 de la llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, així com el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals,

DISPÒS

Primer

Aprovar l’Oferta d'Ocupació Pública per a 2014 que es detalla a continuació:

Grup A. Subgrup A1. Classificació: Escala d'Administració General, Subescala Tècnica. Denominació: TÈCNIC D'ADMINISTRACIÓ GENERAL. Nombre de vacants: 2. Procediment: PROMOCIÓ INTERNA.

Grup A. Subgrup A2. Classificació: Escala d'Administració General, Subescala Tècnica. Denominació: TÈCNIC DE GESTIÓ. Nombre de vacants: 2. Procediment: PROMOCIÓ INTERNA.

Grup C. Subgrup C1. Classificació: Escala d'Administració General. Subescala Administrativa. Denominació: ADMINISTRATIU. Nombre de vacants: 4. Procediment: PROMOCIÓ INTERNA.

Grup C. Subgrup C2. Classificació: Escala d'Administració General. Subescala Auxiliar. Denominació: AUXILIAR ADMINISTRATIU. Nombre de vacants: 3. Procediment: PROMOCIÓ INTERNA.

Grup C. Subgrup C1. Classificació: Escala d'Administració Especial. Subescala Serveis Especials. Comeses Especials. Classe Tècnica. Auxiliar de Biblioteca. Denominació: BIBLIOTECARI. Nombre de vacants: 1. Procediment: PROMOCIÓ INTERNA.

Grup A. Subgrup A1. Classificació: Escala d'Administració Especial. Subescala Serveis Especials. Policia Local i els seus vigilants. Denominació: MAJOR. Nombre de vacants: 1. Procediment: PROMOCIÓ INTERNA.

Grup A. Subgrup A2. Classificació: Escala d'Administració Especial. Subescala Serveis Especials. Policia Local i els seus vigilants. Denominació: INSPECTOR. Nombre de vacants: 1. Procediment: PROMOCIÓ INTERNA.

Grup A. Subgrup A2. Classificació: Escala d'Administració Especial. Subescala Serveis Especials. Policia Local i els seus vigilants. Denominació: SUBINSPECTOR. Nombre de vacants: 1. Procediment: PROMOCIÓ INTERNA.

Grup C. Subgrup C1. Classificació: Escala d'Administració Especial. Subescala Serveis Especials. Policia Local i els seus vigilants. Denominació: OFICIAL. Nombre de vacants: 2. Procediment: PROMOCIÓ INTERNA.

Grup C. Subgrup C1. Classificació: Escala d'Administració Especial. Subescala Serveis Especials. Policia Local i els seus vigilants. Denominació: POLICIA. Nombre de vacants: 11. Procediment: TORN LLIURE.

Grup C. Subgrup C2. Classificació: Escala d'Administració Especial. Subescala Serveis Especials. Personal d'Oficis. Denominació: OFICIAL. Nombre de vacants: 10. Procediment: PROMOCIÓ INTERNA.

Grup C. Subgrup C2. Classificació: Escala d'Administració Especial. Subescala Serveis Especials. Comeses Especials. Denominació: AJUDANT. Nombre de vacants: 16. Procediment: PROMOCIÓ INTERNA.

Segon

Ordenar la publicació d’aquesta resolució en el BOIB en compliment del que disposa l'article 47.5 de la llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Calvià, 25 de març de 2014

La tinent de batle delegada de Serveis Generals

Cristina Tugores Carbonell

(Resolució de Batlia de data 14/6/11)