Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 7904
Comissió de Govern - Establiment del preu públic del catàleg de l'exposició Objectes per a l'altra vida: La Colecció Humbert Ferrer

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que la Comissió de Govern d'aquest Consell Insular, en sessió de caràcter extraordinari de 28 d'abril de 2014, adoptà, entre d'altres, l'acord següent:

Primer. Aprovar l’establiment del preu públic del catàleg de l'exposició Objectes per a l'altra vida: la col·lecció Humbert Ferrer:

CONCEPTE

Import Base imposable

4% IVA

Import (€)/u Tarifa

Objectes per a l'altra vida: la col·lecció Humbert Ferrer

11,54 €

0,46 €

12 €

Segon. Assenyalar que tenen l’obligació de pagar aquest preu públic les persones que adquireixin l’esmentat catàleg.

Tercer. Aquest preu públic s’ha de satisfer en el moment de la prestació de l’activitat, de manera que no es lliurarà el catàleg sense acreditar-ne el pagament corresponent.

Quart. En el supòsit de falta de pagament d’aquest preu públic, el seu import es pot exigir pel procediment de constrenyiment i els actes que se’n derivin s’adaptaran al que preveu el Reglament general de recaptació.

Cinquè. Per tal de facilitar la divulgació d’aquest material cultural i d’interès públic, s’estableix la reducció del 35% en l’import del preu públic de les publicacions editades quan el subjecte passiu acrediti ser persona jurídica o física amb objecte o finalitat de distribució i venda de llibres; així mateix, també gaudiran d’aquesta reducció les associacions amb les quals el llibre estiguin directament relacionat.

 

Maó, 30 d'abril de 2014

La Secretària Interina

Rosa Salord Olèo