Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 7875
Notificació de Resolució de concessió als beneficiaris de les ajudes, de dia 25 de març de 2014, per a l’exercici 2012, subvencions per a la modernització de les explotacions agrícoles.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Notificació de Resolució de concessió als beneficiaris de les ajudes, a l’empara de la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) d’11 d’octubre de 2012 per la qual es convoquen, per a l’exercici 2012, subvencions per a la modernització de les explotacions agrícoles. 

L’apartat 9.3. de la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) d’11 d’octubre de 2012 per la qual es convoquen, per a l’exercici 2012, subvencions per a la modernització de les explotacions agrícoles especifica que la resolució expressa es notificarà a les persones interessades mitjançant la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears d’acord amb els termes que preveu l’article 60.2 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. 

Els expedients han estat tramitats pel Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) en compliment del que disposa l’article 59 de la Llei 30/1992, de   novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.  

Aquestes ajudes s’emmarquen dintre el Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears per a la modernització de les explotacions agràries. L’import de l’ajuda concedida s’abonarà als beneficiares a través de transferència bancària, una vegada justificat el compliment de la finalitat i de l’aplicació de la subvenció, i amb l’autorització prèvia del director gerent del FOGAIBA. 

En data 25 de març  de 2014 el vicepresident del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) va dictar resolució individual de concessió d’ajuda convocada mitjançant la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) d’11 d’octubre de 2012 per la qual es convoquen, per a l’exercici 2012, subvencions per a la modernització de les explotacions agrícoles a cadascun dels beneficiaris de la relació que s’adjunta a l’Annex I, i que inclou en cada cas la inversió aprovada, l’ajuda concedida i el termini per executar i justificar les inversions aprovades. 

Aquestes ajudes reben un cofinançament del 35% del FEADER (línea FEADER núm. 050405011211004), del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient del 40% (MAGRAMA)  i del 25% de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB) del pressupost vigent. 

El beneficiari s’obliga a:

- Realitzar les inversions o activitats auxiliades, dins del termini establert a l’Annex I.

- Justificar les despeses relacionades amb la inversió segons el desglossament aportat a la sol·licitud.

- Exercir l'activitat agrària a l'explotació objecte d'ajuda i mantenir les inversions realitzades durant almenys cinc anys comptats des de la data de la concessió de l'ajuda; així com mantenir els requisits i condicions exigibles pel que fa a les condicions de l'explotació i beneficiari durant aquest període.

- Els joves agricultors que s'acullin a les mesures d'instal·lació i modernització alhora, hauran de complir, a més, la resta d'obligacions que els són imposades per ser beneficiaris de la subvenció per a la instal·lació de joves.

- Complir les normes comunitàries aplicables a la inversió de la qual es tracti i les específiques que puguin assenyalar-se en funció del tipus d'explotació. 

- Adoptar les mesures que siguin necessàries per proporcionar informació al públic i donar-ne publicitat. Per a accions que suposin inversions que superin un cost total de 50.000 euros, el beneficiari haurà de col·locar una placa explicativa amb les característiques que indica el punt 9 de l'apartat 4 de la Resolució de la convocatòria.

- Sotmetre's als controls que dugui a terme l'administració, necessaris per comprovar la correcta concessió de l'ajuda i el posterior manteniment dels compromisos. 

ANNEX I

Beneficiari

CIF

Expedient MEA

Inversió elegible segons el desglossament aportat pel sol·licitant

Ajuda concedida

Termini d’execució

PERE JOAN BENNASSAR CAMPOMAR

43121598W

59/2012

184.381,13€

110.628,68€

12 mesos

ANTONI CLADERA CRESPI

78211760F

69/2012

32.297,00€

16.148,50€

6 mesos

GABRIEL MARTORELL CAPO

43150910N

79/2012

17.756,84€

8.878,42€

12 mesos

S’informa als beneficiaris que els seus expedients es troben a la seva disposició i consulta al Servei d’Ajudes al Desenvolupament Rural del FOGAIBA (carrer de Reina Constança, núm. 4 de Palma).

Contra aquestes resolucions, que no exhaureixen la via administrativa, els interessats poden interposar recurs d’alçada davant el conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, en un termini d’un mes, comptador des de l’endemà de la data de la publicació de la notificació al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb el que estableix l’article 58.4 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, i els articles 114 i 115 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

 

 Palma, 04 d’abril de 2014

 

El director gerent del FOGAIBA

Joan Simonet Pons