Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 7853
Notificació resolució sancionador per infracció ordenança policia, bon govern i convivència ciutadana (r.b.332-2014)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Intentada sense efecte la notificació per correu certificat amb justificant de recepció, i no havent-se pogut efectuar per ignorar-se el domicili o no haver-se trobat en el mateix a l´interessat que se relaciona, es procedeix, en compliment del que estableix l´article 59.5 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, a la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d´anuncis de l´Ajuntament d’Inca, de la següent:

“Resolució de Batlia núm.332-2014

Vist i atès el present expedient administratiu sancionador sobre infracció de l´Ordenança de policia, bon govern i convivència ciutadana, i d´acord amb l´atribució que em confereix l´article 21.1.n) de la Llei 7/1985, de 2 d´abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, i considerant,

Fets.

1r- En data 27.02.2014 s’incoà el present procediment administratiu sancionador contra (dades personals ocultes) (representada per (dades personals ocultes)), derivat de l’informe de la policia local de 15 de gener de 2014 (registre d’entrada núm.212 de data 12.02.2014), per una infracció consistent en manca de manteniment en relació a la via pública en el C/ de Can Manyoles, núms. 43-47, concretament: fils d’electricitat i telefonia penjant front la façana, manca d’execució de la voravia, tronetes i tub inacabats i sense senyalització, cotxe abandonat i runes adossades a la propietat veïna lateral .

2n.- La notificació de la incoació  es va practicar de conformitat amb l’art. 59.5 de la llei 30/92 en data 20.03.2014 i contra la mateixa no es presentaren al.legacions, per tant la referida incoació es considera proposta de resolució (art. 8.4 Decret Autonòmic 14/1994).

Fonaments de dret.

1r.-De les actuacions practicades en el present expedient i valorant les proves que obren en el mateix, permeten estimar acreditats que els anteriors fets són constitutïus d´una infracció tipificada a l’article 31 de l’Ordenança municipal de policia, bon govern i convivència ciutadana, de 24 de maig de 2007 (boib. núm.130 de 28.08.2007).

2n.- La sanció aplicable és de multa de 140 €, art.42 de l’ordenança municipal.

Per tot això,

RESOLC

imposar a (dades personals ocultes)la sanció consistent en multa de 140 €.”

Cosa que es fa pública per al seu coneixement, compliment  i efectes

Recursos.

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, es poden interposar,  alternativament, els recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al rebut de la notificació.

b) El recurs de reposició potestatiu davant la Batlia, en el termini d’un mes, comptador a partir del dia següent de la publicació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d’un mes des de la seva presentació sense que s’hagi resolt expressament ni s’hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

No obstant l’anterior, es pot exercitar, si n’és el cas, qualsevol altre recurs que s’estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 4/1999, de 13 de gener, de modificació de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Alaró, 29 d’abril de  2014

El Secretari,
Jaume Nadal Bestard