Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PETRA

Núm. 7851
Aprovació inicial acord de modificació de crèdit núm. 1 per concessió de crèdit extraordinari en el pressupost mpal vigent per al 2014

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada inicialment per l’Ajuntament en ple, en sessió de dia 28 d’abril de 2014, l’acord de modificació de crèdit núm.1 per concessió de crèdit extraordinari en el pressupost municipal vigent per a 2014.

Conforme amb el que disposa l’article 177-2 del RDL 2/2004, de 5 de març, es fa públic que l’expedient de modificació de crèdit ha d’estar exposat durant un termini de quinze dies hàbils, comptats a partir del següent a la data d’inserció del present anunci en el BOIB, durant el qual els interessats ho poden examinar i, si escau, presentar al·legacions davant aquesta corporació.

Transcorregut el termini anterior i, en cas que no es presentin al·legacions, s’ha de considerar definitivament aprovada la modificació de crèdit esmentada. En cas contrari, la corporació disposa d’un termini d’un mes per a resoldre’ls, que s’ha de comptar a partir del dia següent de la finalització de l’exposició al públic.

Petra, 29 d’abril de 2014

La Batlessa
Caterina Mas Bennàsar