Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 7850
Nomenament de representant del Batle al nucli de Son Serra de Marina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El batle de l’Ajuntament de Santa Margalida dia 30 d’abril de 2014 va dictar la següent Resolució:

“RESOLUCIÓ DE BATLIA

Nomenament de representant del Batle al nucli de Son Serra de Marina

El nomenament d’un veí com a representant ordinari de l’alcaldia entenem que contribuirà a millorar la gestió municipal i fer-la més propera als ciutadans.

El Sr. Pere Mas Buñola, veïnat de Son Serra, resulta una persona plenament idònia per a dur a terme dites funcions.

Per això, d’acord amb l’article 57.5 de la llei 20/2006,  de15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, l’article 20 del Text Refòs de Règim Local i els articles 119 i  122 del ROF.

HE RESOLT

Primer.- Nomenar el Sr. Pere Mas Buñola, amb NIF 43012228C, com a representant ordinari del Batle al nucli de Son Serra de Marina.

Segon.- El Sr. Mas tendrà la condició d’autoritat en les tasques que li siguin encomanades, sense que en cap cas puguin comportar delegació d’atribucions o competències que comportin dictar actes administratius.

En concret, se li encomana rebre i canalitzar les inquietuds, propostes i demandes dels veïns, així com informar-los sobre els acords i actuacions municipals, així com el seguiment de les obres i serveis municipals a Son Serra de Marina.

Tercer.- Notificar al Sr. Mas el seu nomenament citant-lo per a la seva acceptació i presa de possessió. El nomenament una vegada efectiu es publicarà en el Butlletí oficial de les Illes Balears i en la web municipal.”

El que es fa públic en compliment de les disposicions vigents.

Santa Margalida, 2 de maig de 2014

El batle
Antoni Reus Darder