Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'ESTUDIS BALEÀRICS

Núm. 7813
Resolució del president del Tribunal del certificat de Llenguatge Administratiu per la qual es publiquen els resultats definitius de les persones que han sol·licitat la revisió de la prova de la convocatòria de gener de 2014

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.   D’acord amb el que s’estableix en l’apartat 9 de les bases de la convocatòria de les proves de llengua catalana de gener de 2014, es publiquen els resultats definitius de les persones que han sol·licitat la revisió de la prova.

2.   El Tribunal del certificat de Llenguatge Administratiu ha revisat les proves de les persones que ho han sol·licitat i ha duit a terme el tràmit de vista el dia 24 d’abril de 2014.

3.   Una vegada finalitzat el procés de revisió, cap de les persones que han sol·licitat revisió de la prova ha resultat apta.

Fonaments de dret

1.   Decret 87/2012, de 16 de novembre, d’avaluació i certificació de coneixements de llengua catalana (BOIB núm. 170, de 17 de novembre).

2.   Resolució de la presidenta de l’Institut d’Estudis Baleàrics de 21 de novembre de 2013 per la qual es convoquen les proves de 2014 per obtenir els certificats de català dels nivells A2, B1, B2, C1, C2 i llenguatge administratiu que expedeix la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats (BOIB núm. 162, de 23 de novembre de 2013).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1.   Mantenir les qualificacions de les persones que han demanat la revisió de les proves en la convocatòria de gener 2014.

2.   Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d’anuncis de l’Institut d’Estudis Baleàrics i a l’adreça d’Internet <http://ieb.caib.es>.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d’alçada davant la presidenta de l’Institut d’Estudis Baleàrics en el termini d’un mes comptador a partir de l’endemà d’haver-se publicat, d’acord amb l’article 115 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l’article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Palma, 29 d’abril de 2014

El president del Tribunal de Llenguatge Administratiu

Joan Pizà Oliver