Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 7807
Resolució del director general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis per la qual es cita a termini les persones interessades en l’expedient corresponent al recurs contenciós administratiu interposat contra la Resolució de la consellera d’Administracions Públiques per la qual es desestima el recurs potestatiu de reposició que es va interposar contra la Resolució que aprova i publica la llista definitiva d’admesos i exclosos del procediment per a la provisió de llocs de treball del personal funcionari de l’Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (actuacions núm. 75/2014 JCA 2 Palma)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució del director general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis  per la qual es cita a termini les persones interessades en l’expedient corresponent al recurs contenciós administratiu interposat pel senyor Juan Amengual Ordinas contra la Resolució de la consellera d’Administracions Públiques per la qual es desestima el recurs potestatiu de reposició que va interposar contra la Resolució que aprova i publica la llista definitiva d’admesos i exclosos del procediment per a la provisió de llocs de treball del personal funcionari de l’Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (actuacions núm. 75/2014 JCA 2 Palma)

Fets

1. El senyor Juan Amengual Ordinas ha interposat un recurs contenciós administratiu, actuacions núm. 75/2014, que es segueix pels tràmits del procediment abreujat davant  el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma, contra la Resolució de la consellera d’Administracions Públiques per la qual es desestima el recurs potestatiu de reposició que va interposar contra la Resolució que aprova i publica la llista definitiva d’admesos i exclosos del procediment per a la provisió de llocs de treball del personal funcionari de l’Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 146, de 24 d’octubre).

2. El 14 d’abril de 2014 va tenir entrada en el Registre de la Conselleria d’Administracions Públiques la comunicació del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma per la qual es requereix la tramesa de l’expedient que va motivar la Resolució impugnada i al qual s’han d’incorporar les notificacions d’emplaçament a les persones interessades.

Fonaments de dret

Els articles 49 i 50 de la Llei reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en relació amb l’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener.

Resolc

1. Trametre al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma, una còpia autenticada de l’expedient que va motivar la Resolució impugnada, al qual fa referència el recurs contenciós administratiu que es segueix pels tràmits del procediment abreujat núm. 75/2014.

2. Citar les persones interessades en l’expedient del recurs contenciós administratiu interposat contra la Resolució de la consellera d’Administracions Públiques per la qual es desestima el recurs potestatiu de reposició interposat contra la Resolució que aprova i publica la llista definitiva d’admesos i exclosos del procediment per a la provisió de llocs de treball del personal funcionari de l’Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 146, de 24 d’octubre), per tal que puguin comparèixer en qualitat de demandades i presentar-se davant aquest Jutjat en el termini de nou dies des de la notificació d’aquesta Resolució.

3. Comunicar a les persones interessades que si es presenten fora del termini indicat, se les considerarà com a part, sense que per això s’hagi de retrotreure ni interrompre el curs del procediment, i que si no s’hi presenten oportunament, continuarà el procediment en els seus tràmits, sense que sigui necessari fer-los cap notificació.

 

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes  Balears i notificar-la a les persones interessades.

 

Marratxí, 24 d’abril de 2014

El director general de Funció Pública, Administracions
Públiques i Qualitat dels Serveis

Antoni Mesquida Bauzá