Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALAIOR

Núm. 7799
Expedient número 125/2014 sancionador per incompliment de l'ordenança municipal de tinença d'animals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que no ha estat possible notificar l’acord d’iniciació de l’expedient sancionador i l’obertura dels terminis d’al·legacions i proves per presumpta infracció a l’Ordenança municipal de tinença d’animals procedim a notificar-ho d’acord amb allò que determina l’article 59.5 de la Llei 30/1992 de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú a les persones que es detallen a l’annex adjunt, tot fent constar:

Primer: Iniciar expedient sancionador contra el senyor M.D.P amb DNI:26203423Y, com a presumpte responsable:

- D’una falta de caràcter GREU per incompliment de l’establert a l’article 26.3B apartat 5 de l’Ordenança municipal de tinença d’animals publicada en el BOIB de data 23 de  febrer de 2012 que estableix ‘La no-identificació dels animals, d’acord amb l’article 6.’, per a la qual es proposa una sanció de 301 euros.

- D’una falta de caràcter GREU  per incompliment de l’establert a l’article 26.3B apartat 16 de l’Ordenança municipal de tinença d’animals publicada en el BOIB de data 23 de  febrer de 2012 que estableix ‘La circulació per vies públiques d’un animal amb la consideració de vagabund o perdut’, per a la qual es proposa una sanció de 301 euros.

- D’una falta de caràcter GREU  per incompliment de l’establert a l’article 26.3B apartat 1 de l’Ordenança municipal de tinença d’animals publicada en el BOIB de data 23 de  febrer de 2012 que estableix ‘La no vacunació o la no realització dels tratament veterinaris obligatoris, segons l’article 56.1 i de la Llei 1/1992, de 8 d’abril’, per a la qual es proposa una sanció de 301 euros.

Segon: Concedir un termini de 15 dies hàbils per la implantació del microxip i per presentar la documentació obligatòria del ca.

Tercer. Nomenar el regidor Arturo Pons Reurer instructor de l’expedient i la treballadora Ruth Cabrera Sánchez secretària, contra la qual pot promoure la recusació en qualsevol moment de la tramitació de l’expedient, d’acord amb els articles 28 i 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Quart.- Notificar la present resolució al presumpte responsable i indicar-li que pot reconèixer voluntàriament la seva responsabilitat, cas en què es resoldrà el procediment amb la imposició de la sanció que sigui procedent. Igualment se li indica que el pagament voluntari pel que se li imputa, en qualsevol moment anterior a la resolució, pot implicar la terminació del procediment sens perjudici de la possibilitat d’interposar els recursos que siguin procedents amb els efectes establerts als l’articles 10 i 11 del Decret 14/1994.

El pagament es pot efectuar al lloc i terminis que s’indiquen al document de pagament adjunt.

A aquests efectes se li informa que de conformitat amb l’article 32 de l’Ordenança municipal per tinença d’animals, té dret a una bonificació del 30% sobre la quantia de sanció quan el pagament tengui lloc abans que es dicti resolució de l’expedient sancionador, l’ingrés es pot efectuar a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Alaior en enllaç ‘Carpeta Ciutadana’ (www.alaior.org), en qualsevol oficina de les següents entitats col·laboradores: ‘La Caixa’, ‘Sa Nostra’, Banca March, Banco Bilbao Vizcaya Argentina, Banco Santander, Banco Popular, Banc de Sabadell i Colonya Caixa Pollença amb el Q60 adjunt indicant la referència de l’expedient que consta a l’encapçalament d’aquesta resolució Exp: .../... i el nom de l’interessat.

Cinquè: Notificar l’acord d’iniciació a l’inculpat amb indicació que disposa d’un termini de 15 dies hàbils comptats a partir del següent al de la notificació d’aquesta resolució per aportar totes les al·legacions, documents o informacions que estimi convenients i, si escau, proposar la prova concretant els mitjans de què es pretén valer. En cas de no efectuar al·legacions en dit termini, aquest podrà ser considerat proposta de resolució als efectes prevists a l’article 8,4 del Decret 14/1994.

Sisè: L’òrgan competent per resoldre aquest expedient sancionador és la Batlessa e la corporació d’acord amb l’article 21.1n) de la LBRL i 29 de l’O.M.

Setè: El procediment sancionador es tramitarà d’acord amb el Decret 14/1994, pel qual s’aprova el reglament del procediment per l’exercici de la potestat sancionadora.

Vuitè: Comunicar aquesta resolució a la persona interessada, a l’instructor i al secretari de l’expedient.

Tot això de conformitat amb el que s’estableix en els articles 42.4 i 42.5 en relació amb l’article 44.2 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, segons redacció donada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, de modificació de l’anterior.

L’expedient es pot consultar al Departament de Secretaria de l’Ajuntament d’Alaior (carrer Major, 11, telèfon 971 37 10 02, ext. 120).

ANNEX

Número exp

 Nom i cognoms

DNI

Sanció

 Data de la infracció PA

125/2014

M.D.P

26203423Y

903 €

9/12/2013, 279/13

Alaior, 29 d'abril de 2014

La batlessa
Misericordia Sugrañes Barenys