Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS

Núm. 7797
Resolució de la directora de l’Institut de Qualificacions Professionals de les Illes Balears (IQPIB) de 25 d’abril de 2014 per la qual s’amplia el nombre de places admeses en el procediment per acreditar unitats de competència convocat mitjançant la Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 16 de desembre de 2013 i per la qual s’estableixen les mesures per fer efectiva aquesta ampliació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 16 de desembre de 2013 per la qual es convoca el procediment per acreditar les competències professionals adquirides mitjançant l’experiència laboral o per vies no formals de formació incloses en les unitats de competència de diverses qualificacions professionals, estableix el nombre de places per als diversos procediments que s’hi convoquen.

El nombre d’inscripcions rebudes en els procediments d’acreditació de les diferents unitats de competència ha estat molt dispar, la qual cosa fa necessària una reassignació de les places previstes per a cada procediment.

D’acord amb la base 4.2 de la resolució esmentada, la directora de l’IQPIB pot resoldre que s’admetin, excepcionalment, un nombre de persones superior a les places convocades per tal d’esmenar omissions de les llistes provisionals o atendre altres circumstàncies que així ho justifiquin.

En la base 4.3 de la mateixa resolució s’estableix el següent: “Igualment, si el nombre de places convocades en aquest procediment no es cobreixen, aquestes es poden redistribuir a un altre procediment d’acreditació de competències professionals d’altres qualificacions professionals convocades.”

Per raons d’eficàcia i d’eficiència, les quals han de regir tots els actes de l’administració pública, s’ha estimat oportú dur a terme una ampliació de places en els procediments per acreditar les unitats de competència de les qualificacions professionals següents: Activitats de gestió administrativa (ADG308_2), Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (SSC320_2), Gestió de serveis per al control d’organismes nocius (SEA251_3), i Transport sanitari (SAN025_2) i Atenció sanitària a múltiples víctimes i catàstrofes (SAN122_2).

Aquesta ampliació de places no implica un increment del pressupost total, sinó una reassignació d’aquest pressupost. Per això, s’han de transferir els fons econòmics des de les seus a les quals no s’han cobert les places convocades cap a les seus en què s’han d’incrementar.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Ampliar el nombre de places convocades inicialment en els procediments per acreditar unitats de competència incloses en les qualificacions professionals següents:

  1. Activitats de gestió administrativa (ADG308_2), 30 places. El nombre total de places és de 80.
  2. Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (SSC320_2), 55 places. El nombre total de places és de 280.
  3. Gestió de serveis per al control d’organismes nocius (SEA251_3), 9 places. El nombre total de places és de 34.
  4. Transport sanitari (SAN025_2) i Atenció sanitària a múltiples víctimes i catàstrofes (SAN122_2), 35 places. El nombre total de places és de 85.

Segon

L’IES Josep Sureda i Blanes, l’IES Politècnic, l’IES Son Pacs, l’IES Calvià i l’IES Arxiduc Lluís Salvador atendran menys candidats dels prevists inicialment i, per això, aquests centres tenen un excés de fons econòmics que cal transferir a les seus principals dels procediments en què s’amplien places. D’acord amb això, les transferències que cal fer són les següents:

  • L’IES Josep Sureda i Blanes ha de transferir 2.300,00 € a l’IES Francesc de Borja Moll.
  • L’IES Politècnic ha de transferir 6.500,00 € a l’IES Francesc de Borja Moll.
  • L’IES Son Pacs ha de transferir 11.500,00 € a l’IES Ses Estacions.
  • L’IES Calvià ha de transferir 4.300,00 € a l’IES Francesc de Borja Moll.
  • L’IES Arxiduc Lluís Salvador ha de transferir 2.600,00 € al CIFP Joan Taix i 6.500,00 € a l’IES Ses Estacions.

Palma, 25 d’abril de 2014

                 

La directora de l’Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears

María Consuelo Ortega Diez