Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 7792
Resoluciò de l'Autoritat Portuària de les Balears per la qual s'otorga autorizació per a la gestió de llocs d'amarrament a la zona del Varador d'en Reynés del Moll de Llevant del Port de Maó (E.M. 566.1)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Una vegada resolt el concurs públic per a l’autorització de l’activitat i l’ocupació de domini públic per a la “Gestió de llocs d’amarrament a la zona del Varador d’en Reynés del Moll de Llevant del Port de Maó” (E.M.566.1), procedeix la seva publicació en el BOIB:

Descripció: Autorització per a la gestió de llocs d’amarrament a la zona del Varador d’en Reynés del Moll de Llevant del Port de Maó (E.M. 566.1) al Club Marítimo de Mahón.

Termini d’otorgament: L’autorització s’otorga per un termini d’un (1) any, a partir de la data de notificació de l’atorgament, segons estableixen els plecs de bases i condicions. Si en finalitzar aquest termini, no s’ha triat la solució més avantatjosa del concurs per a l’atorgament de la concessió d’aquests espais portuaris, l’autorització es pot prorrogar, a sol·licitud de l’autoritzat (amb un mes d’antelació al seu acabament), fins el moment en que es triï la solució més avantatjosa del concurs, i en tot cas per un màxim d’un any.

Quantia anual de les taxes: taxa per ocupació privativa de domini públic portuari: cent sis mil tres-cents nou euros amb cinc cèntims (106.309,05 €). Millora de la taxa d’ocupació: onze mil quatre-cents seixanta-tres euros amb setanta-un cèntims (11.463,71 €). Taxa d’activitat: setze mil dos-cents set euros amb quaranta-tres cèntims (16.207,43 €). Millora de la taxa d’activitat: mil sis-cents vint euros amb setanta-quatre cèntims (1.620,74 €). Aquestes quantitats no inclouen l’IVA.

El Director

Juan Carlos Plaza Plaza