Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE PRESIDÈNCIA

Núm. 7789
Anunci de licitació del Consell de Mallorca relatiu a l’expedient de contractació del projecte d’enllumenat amb energia solar fotovoltàica del túnel de Monnàber a la carretera Ma-10, p.k. 35,100 als termes municipals de Fornalutx i Escorca. Clau 13-08.0-IL.- Exp. 1/2014, amb procediment obert i tramitació ordinària

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell de Mallorca, el dia 30 d’abril de 2014, va aprovar el plec de clàusules administratives particulars del contracte relatiu a l’expedient de contractació de l’obra del projecte de d’enllumenat amb energia solar fotovoltàica del túnel de Monnàber a la carretera Ma-10, p.k. 35,100 als termes municipals de Fornalutx i Escorca. Clau 13-08.0-IL.- Exp. 1/2014, amb procediment obert i tramitació ordinària, el qual s’exposa al públic per un termini de deu (10) dies naturals comptadors a partir del dia següent al de la publicació d’aquest anunci al BOIB, per tal que les persones interessades puguin examinar els esmentats plecs i presentar-hi les reclamacions que estimin adients.

Simultàniament s’anuncia la licitació del contracte esmentat.

Si durant el termini d’exposició al públic dels plecs es presentassin reclamacions, es suspendrà la licitació i també el termini per a la presentació de proposicions, en els casos en què sigui necessari per resoldre la qüestió plantejada, i es reprendrà el que resti d’aquest termini a partir de l’endemà de la resolució de les reclamacions.

Tot això de conformitat amb el que estableix l’article 188.3 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears (BOIB núm. 186 Ext., de dia 27 de desembre de 2006).

La present licitació s’anuncia d’acord amb les següents condicions:

1. Entitat adjudicadora.

a) Organisme: Consell de Mallorca.

b) Dependència que tramita l’expedient:  Secretaria Tècnica del Departament de Presidència.

c) Obtenir documentació i informació: perfil del contractant del Consell de Mallorca (www.conselldemallorca.net).

d) Número d’expedient: 1/2014

2. Objecte del contracte.

a) Tipus de contracte: obra.

b) Descripció de l’objecte: projecte de d’enllumenat amb energia solar fotovoltàica del túnel de Monnàber a la carretera Ma-10, p.k. 35,100 als termes municipals de Fornalutx i Escorca. Clau 13-08.0-IL.- Exp. 1/2014.

c) Termini d’execució: tres (3) mesos.

3. Tramitació, procediment i forma d’adjudicació.

a) Tramitació: ordinària.

b) Procediment: obert.

c) Criteris d’adjudicació: oferta econòmica.

4. Pressupost base de licitació: Quatre-cents cinquanta-cinc mil tres-cents vuitanta euros amb vuitanta-set cèntims (455.380,87 euros).

Pressupost IVA exclòs: tres-cents setanta-sis mil tres-cents quaranta-set euros amb vuitanta-tres cèntims (376.347,83 euros).

IVA (21%): setanta-nou mil trenta-tres euros amb quatre cèntims (79.033,04 euros).

5. Garanties. Garantia provisional: no és necessària.

6. Obtenció de documentació i informació:

- Consell de Mallorca. Departament de Presidència. Secretaria Tècnica. Carrer Palau Reial núm. 1, 4a. planta. 07001. Palma.

- Telèfon: 971.17.39.71.

- Fax: 971.17.37.50.

- Email: rserra@conselldemallorca.net

- Data límit per a l’obtenció de documentació i informació: vint-i-sis (26) dies naturals comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balers.

7. Requisits específics del contractista: els especificats als plecs de clàusules administratives.

8. Presentació de les ofertes o de les sol·licituds de participació:

En dos sobres (sobre núm. 1: documentació administrativa i sobre núm. 2: proposició econòmica) separats, tancats i firmats pel contractista o persona que el representi i s’hi ha de fer constar en cadascun el contingut respectiu i en tots dos el nom de l’interessat. També es farà constar el telèfon i fax de contacte.

Data límit de presentació: catorze hores del vint-i-sisè dia natural comptador des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears (si el darrer dia de la publicació és inhàbil o dissabte finalitzarà el dia hàbil següent).

Documentació a presentar: l’exigida en els plecs aprovats per acord del Consell Executiu de 30 d’abril de 2014.

Lloc de presentació:

- Consell de Mallorca. Departament de Presidència. Carrer Palau Reial núm. 1. 07001. Palma.

- Telèfon: 971.17.39.71.

- Fax: 971.17.37.50.

- Email: rserra@conselldemallorca.net

9. Obertura de les ofertes:

Entitat: Consell de Mallorca. Departament de Presidència. Secretaria Tècnica.

Domicili: carrer Palau Reial núm. 1. Palma.

Data:

- La Mesa d’obertura de la documentació administrativa està prevista per al dia hàbil següent al de la data límit per presentar les propostes, i es farà en sessió no pública.

- La Mesa per a l’obertura de la documentació econòmica presentada pels licitadors es farà en sessió pública el tercer dia hàbil posterior al que es faci la Mesa per a l’obertura de la documentació administrativa o, si això no fos possible, en el termini establert pel Departament de Presidència del Consell de Mallorca, la qual cosa es comunicarà als licitadors amb un mínim de dos dies d’antelació.

10. Despeses d’anuncis. Import màxim: mil euros (1.000 euros).

Palma, 2 de maig de 2014

El secretari general

Jeroni M. Mas Rigo