Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 7464
Aprovació inicial projecte de reparcel·lació de la UA-1

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern en sessió ordinària de dia 09 d’abril de 2014, va adoptar sobre l’aprovació inicial del projecte de reparcel·lació de la Unitat d’Actuació núm. 1, el següent acord:

“PRIMERA.- Aprovar inicialment el projecte de reparcel·lació de la unitat d’actuació número 1, de data abril del 2014, redactat pels arquitectes Adolf Martínez i Matamala i Josep Lluís Sisternas i Surís, que recull les al·legacions presentades en l'aprovació inicial de 24 de maig de 2007 i que van ser estimades.

SEGONA.- Sotmetre l’expedient al tràmit d’informació pública durant el termini d'un mes, mitjançant anunci que s’inserirà en el BOIB i en un dels diaris de major circulació de la província i amb citació personal individual a tots els propietaris i afectats pel projecte de reparcel·lació, per tal que es puguin formular al·legacions (art. 98.2.b Reial decret 1346/1976 i 108 del Reglament Gestió).

TERCERA.- Sol·licitar al Registre de la propietat de Ciutadella de Menorca, certificació de titularitat i càrregues de totes les finques incloses en la unitat de reparcel·lació, conforme al disposat a l'article 5.1 del Reial Decret 1093/1997, practicant nota al marge de cada finca afectada expressant l'inici del procediment del projecte de reparcel·lació de la UA-1. El detall de les finques incloses s'adjunta al CD que s'acompanya aquest informe.

QUARTA.- Tanmateix, continua en suspès l’atorgament de llicències de parcel·lació i edificació en l’àmbit a reparcel·lar fins a que guanyi fermesa en via administrativa l’acord d’aprovació de la reparcel·lació, en aplicació de l’art. 104 del Reglament de Gestió.”

 

Ciutadella de Menorca, 10 d’abril de 2014

L’alcalde,

José Mª de Sintas Zaforteza