Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

DEMARCACIÓ DE COSTES A LES ILLES BALEARS

Núm. 6862
Informació pública sobre sol·licitud de concessió administrativa de terrenys en zona de domini públic maritim-terrestre d’un tram de costa denominat platja de Muro, del terme municipal de Muro, per a xarxa de sanejament.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

De conformitat amb el disposat en l’article 74 de la Llei 22/1988, de 28 de juliol, de Costes i en l’apartat 8 de l’article 146 del Reial Decret 1471/1989, de 1 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament per a Desenvolupament i Execució de la citada Llei 22/1988, se sotmet a informa­ció pública el Projecte promogut per AGÈNCIA BALEAR DE L’AIGUA I LA QUALITAT AMBIENTAL.   

El Projecte estarà a disposició del públic durant un termini de VINT (20) DIAS HÀBILS, comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les ILLES BALEARS, podent ser examinat a les oficines d’aquesta Demarcació de Costes , C/ Ciutat de Queretaro s/n. -07007 Palma-,o a la seva Delegació a Eivissa,  carrer Aragó, 65, Eivissa, en horari hàbil de dilluns a divendres, de 9,00 a 14,00 hores, termini durant el qual els interessats podran formular les al·legacions que estimin oportunes.

Palma 14 d’abril de 2014

 EL CAP  DE LA DEMARCACIÓ DE  COSTES EN ILLES BALEARS,

Gabriel J. Pastor Mesana