Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS

Núm. 6038
Resolució del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans de dia 1 d’abril de 2014, per la qual es modifica la Resolució de la consellera d’Educació i Cultura de 24 de juliol de 2008, per la qual es publica la llista única per especialitats i illes de tots els aspirants que han superat el procediment selectiu convocat per Resolució de 19 de març de 2008, de convocatòria de proves selectives d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de mestres i de professors d’ensenyament secundari a les Illes Balears, modificada per Resolució de la consellera d’Educació i Cultura de dia 30 de juliol de 2008

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució de la consellera d’Educació i Cultura de 24 de juliol de 2008, (BOIB núm. 105 de 29 de juliol), es publicà la llista única per especialitats i illes de tots els aspirants que superaren el procediment selectiu convocat per Resolució de la consellera d’Educació i Cultura de 19 de març de 2008, de convocatòria de proves selectives d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de mestres i de professors d’ensenyament secundari a les Illes Balears, modificada per la Resolució de la consellera d’Educació i Cultura de dia 30 de juliol de 2008, (BOIB núm. 111 de 9 d’agost).

Mitjançant acord de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 7 de febrer de 2014 es duu a terme l’execució de la sentència de 7 d’octubre de 2013, dictada pel Tribunal Suprem que resol el recurs de cassació núm. 1968/2012 interposat contra la sentència núm. 188, dictada el 6 de març de 2012 pel la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears i recaiguda en el recurs núm. 343/09, per la qual, es reconeix a la Sra. María Luisa Pérez Fernández el dret que se la inclogui a la posició desena de la relació d’aspirants que aprovaren el procediment selectiu i que han de ser nomenats funcionaris en pràctiques.

Per tot això i d’acord amb la Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 9 de juliol de 2013 de delegació de determinades competències en matèria de gestió de personal en el director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans (BOIB núm. 101 de 20 de juliol),  

Resolc

1. Modificar l’annex 2 corresponent als opositors aprovats del cos de professors d’ensenyament secundari (0590) Illa Mallorca apartat 005 Geografia i Història, de la Resolució de la consellera d’Educació i Cultura de 24 de juliol de 2008, per la qual es publica la llista única per especialitats i illes de tots els aspirants que han superat el procediment selectiu convocat per Resolució de la consellera d’Educació i Cultura de 19 de març de 2008.

2. Incloure a la senyora Pérez Fernández, María Luisa dins la llista de seleccionats del cos 0590, especialitat Geografia i Història, accés 1, que han superat el procediment selectiu, amb una puntuació de 7,52 entre la senyora Fuster López, Ana M. amb una puntuació de 7,741 punts i la senyora Coll Coll, Ana Maria amb una puntuació de 7,4303 punts.

3. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de Recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans, en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució, d’acord amb els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i amb els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s’hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució, d’acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

Palma, 1 d’abril de 2014

El director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans
Bartolomé Isern Lladó