Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 5996
Notificació a interessats Decret d'Alcaldia de data 18 juny de 2013 d'expedient de caducitat de llicència d'Obra Major núm. 41/07 al Carrer Jacint Aquenza nºs 18-20

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La present publicació servirà de notificació a aquells propietaris o titulars de drets desconeguts o amb domicili desconegut i cas de no haver-se pogut practicar una vegada intentada, tot això de conformitat amb el disposat per l’art. 59.5 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre del Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

Sobre la base del disposat per l’article 61 de la Llei 30/92, es publica únicament una breu indicació del contingut de la resolució, que es troba en les dependències de l’Ajuntament d’Eivissa, Plaça d’Espanya, núm., 1 , 07800 Eivissa, Regidoria d’urbanisme, on els interessats o els seus representants degudament acreditats, podran comparèixer, en el termini de deu dies, contats des de l’endemà a la publicació del present edicte en el Butlletí Oficial de les illes Balears, per al coneixement íntegre de l’esmentat acte i constància de tal coneixement, en horari de 08,00 a 15,00 hores, de dilluns a divendres, excepte festius.

Així mateix, s’adverteix als interessats que, de no comparèixer en l’esmentat termini, la notificació s’entendrà produïda amb caràcter general.

Nº Expdte

O. Major nº 41/07

C/ Jacint Aquenza nºs 18-20

Nom interessat

Grupaya Management, S.L:

RECURSOS. L’anterior resolució posa fi a la via administrativa, contra la qual es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant l’Alcaldia d’ aquest Ajuntament o bé directament recurs Contenciós-Administratiu davant el Jutjat Contenciós –Administratiu o davant la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Balears competent en cada cas, de conformitat amb els art. 8,13 i 14 i la Disposició Transitòria Primera, de la Llei reguladora de la Jurisdicció Contenciosa-Administrativa 29/98, de 13 juliol.

El termini per interposar el recurs potestatiu de reposició serà d’un mes comptat des del dia següent a la notificació de l’acord, de conformitat amb l’art. 117 de la Llei 30/92 de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

El termini per interposar el recurs Contenciós - Administratiu serà de dos mesos, comptats des del dia següent a aquell en què tingui lloc la notificació d’acord, de conformitat amb l’article 46 de la citada llei.

Si ho desitgeu podreu exercitar qualsevol altre recurs que estimeu pertinent a l’empara del Títol VII de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú 30/92 de 26 de novembre.

El que es notifica als efectes oportuns.

Eivissa, 3 d’abril de 2014

EL SECRETARI- ACCTAL.
Joaquim Roca Mata.