Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 5908
Aprovació inicial modificació reglament de règin intern i de funcionamet de la xarxa d'horts urbans d'Alaró

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’ajuntament en sessió de 27 de març de 2014, ha aprovat inicialment la modificació del reglament de règim intern i funcionament de la xarxa d’horts urbans d’Alaró (Son Tugores), per ampliació del nombre de parcel·les que s’hi destinen, (exp. núm. 6219-2012).

D’acord amb allò que disposa l’art. 102 de la Llei Autonòmica 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, la modificació es sotmet a informació pública perquè es pugui examinar l’expedient i formular reclamacions, objeccions o observacions, amb subjecció als següents tràmits:

a) Termini d'informació pública: trenta dies a partir del següent a la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

b) Oficina de presentació: registre general, oficines municipals, C/ Petit, núm. 1, (de dilluns a divendres, de 8 a 14’30 h., dimarts i dimecres, de 16 a 18’30 h., i dissabtes de 9 a 13 h.).

c) Òrgan davant el qual s'ha de reclamar: Ple de l'ajuntament.

Si no es presenta cap reclamació o suggeriment, l’acord inicialment adoptat s’entendrà definitivament aprovat sense necessitat d’un nou acord exprés.

Alaró, 1 d’abril de 2014.

El Batle,
Joan Simonet Pons