Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'URBANISME I TERRITORI

Núm. 5905
Notificació de diversos actes administratius relatius al Servei d’Expropiació Forçosa de la Direcció Insular de Carreteres del Departament d’Urbanisme i Territori del Consell de Mallorca.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se intentat la notificació per dues vegades als propietaris de les finques a continuació relacionades, i resultant aquella infructuosa, es procedeix mitjançant la present, i de conformitat amb l’art. 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, a l’anunci dels següents actes administratius:

A.    Ctació per a l’aixecament de l’Acta de Mutu Acord relativa a les finques relacionades.

Una vegada aprovat el parcel·lari definitiu corresponent a la finca afectada per l’obra assenyalada més endavant i, per tal de començar amb la tramitació de l’expedient de preu just i la redacció de l’acta d’adquisició per mutu acord corresponents a l’expropiació forçosa motivada per aquella obra, us deman que us presenteu al Servei d’Expropiacions situat al Llar de la Infància del Carrer General Riera, núm.113, Palma, a la data i hora prevista.

Haurà de dur:

 a)     Document nacional d’identitat, i en cas de no poder presentar-se el propietari de la finca, podrà fer-ho una altra persona amb      representació suficient,

 b)     Títol de propietat acreditat mitjançant Nota del Registre de la Propietat

c)     Si es dóna el cas d’un canvi de titularitat de la finca objecte d’expropiació, haureu d’aportar prou documentació del nou propietari.

En cas de no poder-hi assistir li pregam que es posi amb contacte amb nosaltres per tal de concertar una nova cita al telèfon 971 219 901 o 971 219 958 (Expropiacions).

a.       El propietari de la finca afectada por la obra “Millora de la carretera Ma-5020. Tram Llucmajor – Porreres”, Exp. d’ expropiació: CM-60, terme municipal de Llucmajor,  així com la data i l’hora per l’aixecament de lacta corresponent,  es el següent

Finca nº. 128 (Polígon 17, Parcel·la 48)

Propietari: Maria Rossello Borras

Data i  hora: 12 de maig de 2014, a les 10:00 hores

b.       El propietari de la finca afectada por la obra “Millora de la carretera Ma-5020. Tram Llucmajor – Porreres”, Exp. d’ expropiació: CM-60, terme municipal de Porreres,  així com la data i l’hora per l’aixecament de lacta corresponent,  es el següent

Finca nº. 169 (Polígon 16, Parcel·la 40)

Propietari: Gabriel Vaquer Oliver

Data i  hora: 12 de maig de 2014, a les 10:30 hores

B.    Sol·licitud del full de valoració de la propietat relatiu a les finques relacionades amb les expropiacions forçoses urgent amb motiu de les obres que s’indique a continuació:

a.      -“Millora de la carretera Ma-5020. Tram: Llucmajor - Porreres”  Exp.: CM-60. Terme Municipal de Porreres. Segons el cadastre el propietaris de les finques afectades per l’esmentada obra són els  següents:

·  Gabriel Roquer Mora  – Finca núm. 170  (Polígon 16, Parcel·la 41) 

·  Gabriel Roquer Mora  – Finca núm. 172  (Polígon 17, Parcel·la 499)

b.      -“Desdoblament de la C-715. Montuïri-Manacor”  Exp.: CM-32. Terme Municipal de Montuïri. Segons el cadastre el propietari de la finca afectada per l’esmentada obra es el  següent:

·      Melchor Bauzà Mayol   – Finca núm. 36.4 (Polígon 1, Parcel·la 130) - (li correspon 1/3 part  dels béns).

c.      -“Campos-Porreres. Tram I”  Exp.: C-23. Terme Municipal de Porreres. Segons el cadastre la propietària de la finca afectada per l’esmentada obra es la següent:

·  Matiana (o Maciana) Garcias Nigorra   – Finca núm. 56 (Polígon 13,   Parcel·la 551) – 220 m² de terreny

Per la present us comunic que no havent pogut arribar al mutu acord que preveu l’art. 24 de la Llei d’Expropiació Forçosa per a l’adquisició de la finca que a continuació es relaciona, corresponent a l’obra esmentada a l’assumpte, i d’acord amb el que disposa l’art. 29 de la vigent Llei d’Expropiació Forçosa, haurà de presentar en aquesta Direcció Insular de Carreteres (C/ General Riera 113, Palma) el corresponent full de valoració en un termini màxim de vint dies (20) comptadors des del següent de la notificació i en el qual haurà de concretar el valor en què estimeu l’objecte que se us ha expropiat, alhora que pot presentar totes les al·legacions que considereu oportunes

Per tal de saber la relació de béns afectats, li comunic que aquesta resta al Servei d’Expropiacions de la Direcció Insular de Carreteres (C/ General Riera 113, Palma)

Així mateix i perquè en tingueu coneixement, us comunic que es d’aplicació el Reial Decret 2/2008, de 20 de juny, pel qual s’aprovà el Text Refós de la Llei del Sòl, a on s’estableix, entre d’altres, els criteris a seguir en el règim de les valoracions del sòl als efectes d’expropiacions.

C.    Emissió del full de valoració de l’Administració relativa a l’expropiació forçosa urgent del terreny afectat per les següents obres:

a.        “Campos - Santanyi”  Exp.: C-24. Terme Municipal de Campos. Propietat afectada:

·  Miguel Lladonet Bennasar – Finca núm. 115 (Polígon 13, Parcel·la 426)

b.        “Campos-Porreres. Tram I”  Exp.: C-23. Terme Municipal de Porreres. propietaris afectats són els  següents:

·  Cristobal Vaquer Mora   – Finca núm. 40 (Polígon 13,   Parcel·la 326)

·  Cristobal Vaquer Mora   - Finca núm. 47  (Polígon 11, Parcel·la 683)

·  Jaime Juan Sagreras.  – Finca núm. 59 (Polígon 13, Parcel·la 508)

·  Mateo Mora Mora  - Finca núm. 73  (Polígon 11, Parcel·la 752)

·  Prefama, mat. de construcción. – Finca núm. 84 (Polígon 13, Parcel·la 575)

c.        “Campos – Porreres. Tram II”  Exp.: C-29. Terme Municipal de Campos. Propietat Afectada es la següent:

·  Antonio Jofre Pizá  – Finca núm. 46 (Polígon 9, Parcel·la 36).

d.        Millora de la carretera Ma-5020. Tram Llucmajor”. Exp. d’expropiació: CM-60, Terme Municipal de Porreres, propietat afectada es la següent:

·  Gabriel Vaquer Mora  - Finca núm.169  (Polígon 16, Parcel·la 40).

·  Gabriel Vaquer Mora  - Finca núm.170  (Polígon 16, Parcel·la 41).

·  Gabriel Vaquer Mora  - Finca núm.172  (Polígon 17, Parcel·la 499).

e.         “Millora de la carretera Ma-5020. Tram Llucmajor-Porreres”. Exp. d’expropiació: CM-60, Terme Municipal de Llucmajor, propietaris afectada són els següents:

·  Entidad Mar Balear 34, S.L.  – Finca núm. 30 (Polígon 16, Parcel·la 844)

·  Hereus de Antonio Monserrat Mut  - Fnca núm. 47  (Polígon 20, Parcel·la 62).

·  Jerónima Salvà Rigo.  – Finca núm. 77 (Polígon 16, Parcel·la 911)

·  Rosemary Dorothy Smitherman. –  Finca núm. 84 (Polígon 20, Parcel·la 145)

·   Jerónima Salvà Rigo. –  Finca núm. 92 (Polígon 20, Parcel·la 760)

·    Jerónima Salvà Rigo. –  Finca núm. 94 (Polígon 17, Parcel·la 105)

·   Jerónima Salvà Rigo. –  Finca núm. 98 (Polígon 19, Parcel·la 26)  

·  Mateo Tomás Oliver   – Finca núm.122 (Polígon 18, Parcel·la 7)

·   Gabriel Vaquer Mora  - Finca núm.128  (Polígon 17, Parcel·la 48).

Com a propietari de la finca esmentada, d’acord amb la vigent Llei d’Expropiació Forçosa, i no havent rebut la valoració corresponent sobre els béns afectats per l’obra indicada en l’assumpte, li comunic que aquesta Administració, d’acord amb l’apartat 2 de l’article 30 de l’esmentada Llei, ha emès el full de valoració per la finca – la qual esta a la seva disposició en les dependències del Consell de Mallorca, carrer General Riera, 113, Palma (Llar de la Infància)-,  alhora que l’inform que, disposa d’un termini de deu (10) dies, contats a partir del següent al de la notificació, per acceptar-la o rebutjar-la. En cas de no estar conforme amb la valoració d l’Administració, te dret a presentar les al·legacions que consideri oportunes.

Si transcorregut el termini fixat no hem rebut notícies, s’enviarà l’ expedient al Jurat Provincial d’Expropiació de les Balears perquè n’emeti la Resolució corresponent.

Palma, 27 de març de 2014

La Secretaria Tècnica d’Urbanisme i Territori

Catalina Terrassa Crespí