Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 5903
Aprovació inicial Crèdit Extraordinari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

MODIFICACIÓ PRESUPOSTÀRIA EN LA MODALITAT DE CRÈDIT EXTRAORDINARI Exercici 2014

La Intervenció d’aquest Ajuntament i de conformitat amb el que s’estableix als articles 112 de la Llei 7/85, de 2 d’abril, i l’article 169.1 del RDL 2/2004, de 5 de març, pel que s’aprova el text refós de la Llei reguladora d’Hisendes Locals, està exposat al públic, per a que es puguin presentar reclamacions a la modificació del Pressupost Municipal de l’Ajuntament de Llucmajor per l’exercici 2014, en la seva modalitat de crèdit extraordinari, aprovada inicialment en sessió plenària de dia 26 de març de 2014.

Les persones legítimament interessades, segons el que estableix l’article 170.1 del citat RDL 2/2004, i pels motius enumerats en el número 2 de l’article 170, podran presentar reclamacions amb subjecció als tràmits següents.

  1. Termini d’exposició i admissió de reclamacions: quinze dies hàbils a comptar des del següent al de la data de publicació d’aquest anunci en el BOIB.
  2. Oficina de presentació: Registre General.
  3. Òrgan davant el qual es reclama: Ple de l’Ajuntament.

En el supòsit de que no es presenti cap reclamació, la modificació pressupostària es considerarà definitivament aprovada.

Llucmajor, 26 de març de 2014.

El Batle,
Joan C. Jaume Mulet.