Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 5882
Requeriment pagament taxa municipal per llicència d'activitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que no ha estat possible dur a terme la notificació personal pels mitjans legalment establerts d’acord amb allò previst a l’art. 59 de la llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu comú, modificada per la llei 4/99, de 13 de gener,  es notifica al promotor SOUFIAN LAMHAMDI LAMKHANTECH en relació a la declaració responsable d’inici i exercici d’activitat permanent innòcua de l’activitat dedicada a COMERÇ DE VENDA AL DETALL D’ALIMENTACIÓ (exp. APER 2013/52), situat al carrer Ponent, 1 baixos, us informen que està pendent de pagar la  liquidació tributària núm. 646488 corresponent a  les taxes per a la tramitació de la llicència d’instal·lació, obertura i funcionament de l’activitat esmentada per un import de 483,75 €, resultant un deute tributari total de 483,75 €.  

Terminis de pagament voluntari:

Les liquidacions notificades entre els dies 1 i 15 de cada mes, des de la data de la notificació fins el dia 20 del més següent o l’immediat hàbil posterior.

Les liquidacions notificades entre els dies 16 i l’últim de cada mes, des de la data de la notificació fins el dia 5 del segon mes posterior, o si aquest fos inhàbil fins l’immediat hàbil següent.

Recaptació executiva:

Transcorregut el període de pagament voluntari sense que el deute hagi estat ingressat,  s’iniciarà el període executiu i es meritaran el recàrrecs i els interessos de demora corresponents, de conformitat amb l’art. 160.2.b de la Llei 58/03, Llei General Tributària.

Contra la present liquidació es podrà interposar recurs de reposició davant aquesta mateixa Junta de Govern Local en el termini d’un mes a comptar  des del dia següent a la notificació d’aquesta liquidació.

Inca,  27 de març de 2014

El Batle-president

Rafel Torres Gómez