Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 5865
Notificació Expedient Incomplet embarcació "KARNAK" Ref. EI-19/2013

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Als efectes del punt 4 de l'article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (B.O.E de 27-11-92), i atès que ha estat impossible localitzar al domicili conegut de Sr. Sebastián Martorell Socías, propietari de l'embarcació “KARNAK” matrícula 7-PM-1-788-00, lloc d'atracada número 042, pantalà “B” del Portixol al Port de Palma, en l'Expedient Incomplet Ref: EI-19/2013 se li notifica el següent:

Amb data 21 de febrer de 2014, el president de l’Autoritat Portuària de les Balears va adoptar la següent RESOLUCIÓ:

«Amb data 13 de desembre de 2001 se us va autoritzar l’ús d’un lloc d’atracada al PORTITXOL, pantalà B, amarratge núm. 042 del port de Palma, per a l’embarcació denominada KARNAK, matrícula 7-PM-1-788-00, tipus llaüt, d’eslora 8,53 m, mànega 3,23 m i calat 0,80 m.

El Capítol II, punt 6 de la Norma per a l’autorització i ús d’un amarrador de base per a embarcacions d’esbarjo no professionals, en instal·lacions gestionades directament per l’Autoritat Portuària de les Balears, estableix la documentació que s’ha de presentar i els requisits que s’han d’acreditar.

S’ha confrontat la documentació que figura en el vostre expedient d’autorització i s’ha observat que heu d’actualitzar la documentació següent i/o reunir els requisits següents:

- Títol de propietat o full d’assentament d’embarcacions.

- Assegurança obligatòria vigent per a embarcacions d’esbarjo o esportives (RD 607/1999) a nom del titular de l’embarcació.

- Document de domiciliació bancària.

- Fotografia en què es vegi tota l’embarcació i en què s’observin pintats a les amures de l’embarcació les sigles i els nombres corresponents al port de matrícula, a la llista i número de matriculació i, en tots els casos, el nom, independentment de les característiques de l’embarcació i el seu tipus de propulsió.

- Declaració jurada o promesa relativa a si el sol·licitant (o els socis tractanse d’una persona jurídica)disposa o no de dret/s d’us preferent d’amarre en  qualsevol de les instal·lacions portuàries de les Illes Balears, tant de l’Estat com de la Comunitat  Autónoma,  per a l'embarcació en qüestió o una altra embarcació.

Vist el que s’ha exposat abans, tenint en compte les instruccions per a l’autorització d’ús de lloc d’atracada en gestió directa per part d’aquesta Autoritat Portuària de les Balears i en virtut del que disposa l’art. 76 de la Llei 30/1992 de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, se us va concedir un termini de DEU DIES perquè aportàssiu la documentació i acreditàssiu que reuniu els requisits indicats.

Dia 15 d’abril de 2013 el director de l’Autoritat Portuària de les Balears va acordar iniciar el procediment per rescindir el vostre dret a utilitzar instal·lacions portuàries. No s’han presentat al·legacions al procediment esmentat ni s’ha comparegut en tràmit d’audiència, cosa que s’informa a aquesta Presidència per si, de conformitat amb el que preveu l’art. 31. 2 g) del Text refós de la Llei de ports de l’Estat i de la marina mercant, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2011, de 5 de setembre, troba convenient que s’adopti la Resolució següent:

Únic. Acordar la rescissió del dret a utilitzar instal·lacions portuàries a l’embarcació VIGRE, per la qual cosa l’heu de retirar en un termini màxim de 48 hores des de la recepció d’aquest escrit. Expressament se us adverteix que, si una vegada complit el termini no heu adoptat la mesura que se sol·licita, l’Autoritat Portuària, a compte i risc del propietari, retirarà i traslladarà l’embarcació, tot això sense perjudici de la meritació de les tarifes/taxes, despeses i sancions que puguin ser procedents per infracció al Text refós de la Llei de ports de l’Estat i de la marina mercant, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2011, de 5 de setembre.

Contra l’esmentada Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, en el termini d’un mes, un recurs de reposició potestatiu o un recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, d’acord amb el que disposa l’art. 10 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa».

Us trasllad aquest acord perquè en prengueu coneixement i tengui els efectes que corresponguin

Palma de Mallorca, 27 de març de 2014

El Director,
Juan Carlos Plaza Plaza