Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 5864
Notificació Expedient d'abandonament embarcació "R.E.M" Ref. AB-02/14

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Als efectes del punt 4 de l’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (BOE de 27-11-92), i atès que ha estat impossible localitzar al domicili conegut Sr. Carlos D. Terán Cobo, propietari de l'embarcació “R.E.M.”, matrícula 7-PM-1-337-97, esplanada Moll de Ribera San Carlos, al Port de Palma, a l’expedient d'abandonament ref. AB-02/14, se li notifica el següent:

“Amb data 26 de març de 2013, el president de l’Autoritat Portuària de les Balears va adoptar la resolució d’acordar l’acabament de la prestació del servei d’atracada a l’embarcació “R.E.M”.

Segons posa de manifest personal de l’Autoritat Portuària al butlletí 92451 G de dia 27 de desembre 2013, l’embarcació R.E.M., matrícula 7-PM-1-337-97, presenta símptomes aparents d’abandonament i una inactivitat apreciable des de fa temps, així com un imminent perill d’enfonsament en Can Barberà.

Per aquest motiu, amb data 29 de gener de 2014, aquesta Autoritat Portuària trasllada la “R.E.Mal dipòsit d’embarcacions ubicat al moll de la Ribera de Sant Carles, al port de Palma.

L’article 74, Classes d’autoritzacions, del Text refós de la Llei de ports de l’Estat i de la marina mercant, aprovat per Reial decret legislatiu 2/2011, de 5 de setembre, regula les autoritzacions d’ocupació del domini públic portuari.

L’esmentat Text refós estableix expressament l’obligació de sol·licitar autorització o concessió per a qualsevol ús i/o ocupació de domini públic portuari.

L’article 48 del Reglament de servei, policia i règim del port de Palma (OM 14/05/76, BOP 8/06/76) regula l’abandonament d’objectes i mercaderies de qualsevol classe en domini públic portuari.

En l’embarcació esmentada concorren, de manera presumpta, les circumstàncies per declarar-la en abandonament. Com a conseqüència d’això, se us concedeix un termini de QUINZE DIES a partir de l’endemà d’haver rebut aquest escrit perquè acudiu a les oficines de prestació de serveis de l’Autoritat Portuària de les Balears al port de Palma (moll Vell, 5, planta baixa, de dilluns a divendres, de 9.00 hores a 14.00 hores) per retirar l’embarcació, i perquè pugueu comparèixer al corresponent tràmit d’audiència i formular al·legacions, tal com estableix l’article 84 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i el procediment administratiu comú (BOE de 27/11/92).

Expressament se us adverteix que, si una vegada finalitzat el termini esmentat, no s’ha produït la compareixença requerida ni s’han formulat al·legacions, ni s’ha retirat l’embarcació, es considerarà el tràmit com a proposta de resolució de declaració d’abandonament de l’embarcació. Aquesta proposta s’elevarà al president de l’Autoritat Portuària de les Balears perquè adopti la resolució d’abandonament i, un cop es produeixi, es vendrà l’embarcació en subhasta pública, tot això sense perjudici de la meritació de les tarifes/taxes, despeses de trasllat i de les sancions que puguin ser procedents per infracció del Text refós de la Llei de ports de l’Estat i de la marina mercant.”

Palma de Mallorca, 25 de març de 2014

El Director,
Juan Carlos Plaza Plaza