Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 5819
Notificació a interessats Providència Alcaldia núm.11 de data 24 de Març de 2.013 d'ordre d'execució de reparació de façanes al immoble situat al Carrer Sant Antoni núm. 4 del Barri de Dalt Vila d'Eivissa, amb referencia cadastral 4379501CD6047N

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La present publicació servirà de notificació a aquells propietaris o titulars de drets desconeguts o amb domicili desconegut i cas de no haver-se pogut practicar una vegada intentada, tot això de conformitat amb el disposat per l'art. 59.5 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre del Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

Sobre la base del disposat per l'article 61 de la Llei 30/92, es publica únicament una breu indicació del contingut de la resolució, que es troba en les dependències de l'Ajuntament d'Eivissa, Plaça d'Espanya, núm., 1 , 07800 Eivissa, Regidoria d'Habitatge i Nucli Històric, on els interessats o els seus representants degudament acreditats, podran comparèixer, en el termini de deu dies, contats des de l'endemà a la publicació del present edicte en el Butlletí Oficial de les illes Balears, per al coneixement íntegre de l'esmentat acte i constància de tal coneixement, en horari de 08,00 a 15,00 hores, de dilluns a divendres, excepte festius.

Així mateix, s'adverteix als interessats que, de no comparèixer en l'esmentat termini, la notificació s'entendrà produïda amb caràcter general.

Nº Expdte

O.E. 18/14

C/ Sant Antoni 4

Nom interesat

José Jaime Ramón Juan Mari

Santiago Juan Marí

Propietaris baix

Miguel Roig Planells

Propietari 1er pis

El que es notifica als efectes oportuns.

Eivissa, 24 de Març de 2.014

EL SECRETARI- ACCTAL.
Joaquim Roca Mata.