Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 5799
Resolució del director gerent de l’Àrea de Salut de Menorca per la qual es convoca la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de cap de secció de Comptabilitat de la Gerència de l’Àrea de Salut de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Es troba vacant un lloc de treball de cap de secció de la plantilla orgànica autoritzada del Hospital Mateu Orfila.

2. Es considera necessari cobrir el lloc de treball esmentat en l’àrea d’activitat de Comptabilitat.

Fonaments de dret

1. Art. 29.3 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l’Estatut Marc del personal estatutari dels serveis de salut.

2. Acord del Consell de Govern de 13 de maig de 2011 pel qual es ratifica l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directius del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears, modificat per Acord del Consell de Govern de 18 de gener de 2013 pel qual es ratifica l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 5 de desembre de 2012.

3. La Resolució de 23 de maig de 2011 del director general del Servei de Salut per la qual es dicten instruccions per aplicar l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 (BOIB núm. 87/2011, d'11 de juny).

4. Resolució del conseller de Salut i Consum de 9 de abril de 2008 de delegació de competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 48/2008, de 10 d’abril.

Per tot això, dicto la següent

RESOLUCIÓ

1. Acordar la convocatòria pública per a la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de cap de secció de Comptabilitat de la Gerència de l’Àrea de Salut de Menorca, que es troba adscrit directament al director gerent d’aquesta Gerència i té les funcions següents:

a)  Dirigir, organitzar, controlar i planificar el treball de la unitat.

b) Supervisar els registres comptables, garantint el compliment de la legislació vigent.

c)  Gestionar les relacions amb Intervenció i empreses auditores.

d)  Determinar necessitats de formació dels professionals al seu càrrec i proposar accions formatives

e) Suport a la Gerència de l’Àrea de Salut i realització de altres tasques que li encomani.

2. Pot participar en aquesta convocatòria el personal estatutari fix de gestió i serveis dels subgrups A1, A2 o C1 que, en la data de publicació de la mateixa, estigui en la situació de servei actiu o en la situació de reserva de plaça i presti servei a institucions sanitàries del Sistema Nacional de Salut.

Així mateix, també pot participar en aquesta convocatòria el personal funcionari de carrera dels subgrups A1, A2 o C1 de qualsevol administració pública.

3. Les persones interessades a participar en la convocatòria han de presentar, en el termini de vint (20) dies naturals comptadors des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, la següent documentació:

  • Sol·licitud de participació.
  • Currículum vitae.
  • Documentació que acrediti el compliment dels requisits i els mèrits al·legats.

4. La documentació referida en el punt anterior es pot presentar en el registre de la Gerència de l’Àrea de Salut de Menorca, ubicat a l’Hospital Mateu Orfila, Ronda de  Malbúger, número 1, de Maó (07703) o en qualsevol dels llocs referits en l’art. 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

5. Exhaurit el termini de presentació de sol·licituds i una vegada verificat per l’òrgan competent que les persones aspirants compleixen els requisits i la resta d’especificacions exigides en la convocatòria, aquest mateix òrgan nomenarà la persona que consideri més adequada per al càrrec o declararà deserta la convocatòria –per mitjà d’una resolució motivada- quan no es presentin persones aspirants idònies per ocupar el càrrec convocat.

6. La present convocatòria es resoldrà per mitjà d’una resolució del director gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, dictada per delegació de competències del conseller de Salut, que es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el web del Servei de Salut i en el tauler d’anuncis de la Gerència de l’Àrea de Salut de Menorca.

7. La persona titular del càrrec proveït per lliure designació podrà ser remoguda discrecionalment per l’òrgan que l’hagi nomenat o pel que el substitueixi en l’exercici de la competència.

8. La persona designada obtindrà un nomenament per ocupar el càrrec convocat i la seva situació serà la regulada en la clàusula 9ª de l’ Acord del Consell de Govern de 13 de maig de 2011 pel qual es ratifica l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directius del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears, modificat per Acord del Consell de Govern de 18 de gener de 2013 pel qual es ratifica l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 5 de desembre de 2012.

9. Publicar la present convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos.

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la publicació en el BOIB, d’acord amb l’article 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació en el BOIB, d’acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Maó, 31 de març de 2014

 El conseller de Salut
PD El director gerent de l’Àrea de Salut de Menorca (BOIB 48/2008)
Manuel Yebra Benavente