Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 5542
Notificació d'embargament de béns immobles. Exp. 681/2014

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A l'expedient administratiu de constrenyiment que instrueix aquest Servei de Recaptació de l'Ajuntament de Calvià, contra l'obligat al pagament D. JACKY-GUY-ARMAND RAMBAUD con N.I.F.: X2067838T y D. JEAN-MICHEL NOBLE con N.I.E.: X2107860W, deutor a la Hisenda Local, s’ha dictat el següent:

“DILIGÈNCIA D'EMBARGAMENT DE BÉNS IMMOBLES: notificat el títol executiu i requerit de pagament dels seus dèbits l'obligat al pagament D. JACKY-GUY-ARMAND RAMBAUD con N.I.F.: X2067838T y D. JEAN-MICHEL NOBLE con N.I.E.: X2107860W i havent transcorregut el termini que estableix l'article 62,5 de la Llei 58/2003 de 17 de desembre, general tributària, sense que els hagi satisfet, i desconeixent-se l'existència d'altres béns i drets embargables assenyalats en anterior lloc als immobles per l'article 169,2 de l'esmentada Llei, de conformitat amb el disposat a l'article 83 del Reial decret 939/2005 de 29 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament general de recaptació.

DECLAR EMBARGATS, com a propietat del deutor, els immobles que a continuació es descriuen:

FINCA REGISTRAL 46821 TOMO 4499  LIBRO 1660 FOLIO 136.

URBANA.- NÚMERO OCHENTA Y OCHO DE ORDEN.- Consistente en el apartamento izquierda, situado en la planta primera del Bloque Seis. Tiene una superficie de NOVENTA Y CINCO METROS CUADRADOS, más treinta y cinco metros cuadrados en porche, y se compone de distribuidor, lavandería, cocina, cuarto de baño, dos dormitorios, salón comedor y porche. Tomando como referencia la fachada por donde tiene su acceso el Bloque, linda: por el frente, por la izquierda entrando y por el fondo, con terreno del propio Complejo Residencial; y por la derecha, con hueco de escaleras, meseta de distribución de planta y terreno del propio Complejo Residencial. Tiene como ANEJO el uso exclusivo de una zona de terreno situada en el lindero del fondo, con una superficie de doscientos metros cuadrados. Su cuota de participación en la comunidad es la del CERO COMA NOVECIENTOS CINCUENTA POR CIENTO. La descrita parte determinada está situada en el expresado Bloque Seis del Complejo Residencial que se halla en CONSTRUCCION -según el Registro- denominado "ALTOS DEL GOLF", situado en la Avenida de Mallorca y carrer Menorca -en donde se halla señalado con el número 14 de policía urbana, del Sector Illetas, del término municipal de Calviá. El acceso al mismo se hace por su parte posterior, siendo la fachada principal la que mira a la carretera general de acceso a la Urbanización Bendinat. Tiene el acceso, a diferente nivel, a tra´ves de pasarelas voladas sobre patio ingles hasta el núcleo de escaleras.

FINCA REGISTRAL 46822 TOMO 4492  LIBRO 1653 FOLIO 223.

URBANA.- NUMERO OCHENTA Y NUEVE DE ORDEN.-  Consistente en el apartamento derecha, situado en la planta primera del Bloque Seis. Tiene una superficie de NOVENTA Y CINCO METROS CUADRADOS, más treinta y cinco metros cuadrados en porche y se compone de distribuidor, lavandería, cocina, cuarto de baño, dos dormitorios, salóm comedor y porche. Tomando como referencia la fachada por donde tiene su acceso el Bloque, linda: por el frente y por el fondo, con terreno del propio Complejo Residencial; por la derecha entrando, con la parte determinada número 96 de orden o apartamento izquierda, de la planta primera del Bloque Siete; y por la izquierda, con meseta de distribución de planta y terreno del propio Complejo Residencial. Tiene como ANEJO el uso exclusivo de una zona de terreno situada en el lindero del fondo, con una superficie de ciento treinta metros cuadrados. Su cuota de participación en la comunidad es la del CERO COMA NOVECIENTOS CINCUENTA POR CIENTO - 0'950 por ciento-. La descrita parte determinada está situada en el expresado Bloque Seis del Complejo Residencial en CONSTRUCCION -según el Registro- denominado "ALTOS DEL GOLF", situado en la Avenida de Mallorca y carrer Menorca - en donde se halla señalado con el número 14 de policía urbana-, del Sector de Illetas, del término municipal de Calviá. El acceso al mismo se hace por su parte posterior, siendo la fachada principal la que mira a la carretera general de acceso a la Urbanización Bendinat. Tiene el acceso, a diferente nivel, a través de pasarelas voladas sobre patio inglés hasta el núcleo de escaleras.

DERECHO DE LOS  DEUDORES  SOBRE LA FINCAS ANTERIORMENTE DESCRITAS: En cuanto a la finca registral número 46821, la propiedad en cuanto al pleno dominio de una mitad indivisa de esta finca cada uno, según escritura COMPRAVENTA de fecha 30 de julio de 1997 ante el notario de Palma de Mallorca, D. Gonzalo López Fando Raynaud. De la finca registral número 46822, la propiedad en cuanto al pleno dominio de una mitad indivisa de esta finca cada uno, según escritura COMPRAVENTA de fecha 30 de noviembre de 2001 ante la notario de Santa María del Camí, Dña. María J. Cànaves Bertos.

IMPORT DELS DÈBITS QUE ES PERSEGUEIXEN, CONCEPTE I EXERCICIS A QUÈ CORRESPONEN I IMPORT TOTAL DE LA RESPONSABILITAT A QUE QUEDA AFECTADA LA FINCA ANTERIORMENT DESCRITA:

Impost sobre Béns Immobles de Naturalesa Urbana dels exercicis 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 i 2013; Recollida i Eliminació de Fems dels exercicis 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 i 2013; i Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica dels exercici 2011 i 2013.

Import del principal del deute:   8.487,42 €

Recàrrecs de constrenyiment ordinari: 1.697,49 €

Interessos de demora:   1.169,94 €

Pressupost per a despeses i costs del procediment:   500,00 €

TOTAL DESCOBERTS PERSEGUITS:   11.854,85 €

TOTAL PENDENT DE PAGAMENT: 11.854,85€.

D'aquest embargament es practicarà Anotació preventiva en el Registre de la Propietat de Calvià núm. 1, a favor de l'Ajuntament de Calvià. Calvià, a 17/02/2014, La Tresorera Accidental, Cap del Servei de Recaptació, Joana Martí Pujol”

Us notific la transcrita diligència d'embargament, segons el disposat a l'article 76.3 del Reglament general de recaptació i us requeresc conforme a l'article 83.2 perquè aporti a l'expedient, entregant-los, els títols de propietat de l'immoble embargat.

Conforme a l'article 170.3 de la Llei general tributària, contra la diligència d'embargament només seran admissibles els següents motius d'oposició:

a) extinció del deute o prescripció del dret a exigir el pagament.

b) Falta de notificació de la providència de constrenyiment.

c) Incompliment de les normes reguladores de l'embargament contingudes en aquesta Llei.

d) Suspensió del procediment de recaptació.

Contra l'embargament practicat i contingut en aquesta notificació podreu presentar RECURS DE REPOSICIÓ davant el tresorer en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la notificació, de conformitat amb l'establert a l'article 14,2 del Reial decret 2/2004 de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals.

Contra la desestimació expressa o presumpta del recurs de reposició podrà interposar-se recurs contenciós-administratiu davant els jutjats del Contenciós-administratiu d'aquesta província, en el termini de dos mesos comptats des del següent a la notificació de l'acord resolutori del recurs de reposició si és exprés, i si no ho fos, de forma presumpta en el termini de sis mesos, a comptar des del dia següent a aquell en què s'entengui desestimat el referit recurs de reposició.

No obstant, es podrà interposar qualsevol altre recurs que es consideri convenient.

La interposició del recurs no paralitza la tramitació del procediment de constrenyiment, el qual només podrà ser suspès en els casos i condicions previstes en l'article 73 del Reglament general de recaptació.

La notificació al deutor d'aquest expedient, relatiu al procediment executiu en via de constrenyiment que s'instrueix per aquest Servei de Recaptació Municipal, no ha pogut tenir efecte per causes no imputables a aquest Servei, per la qual cosa es cita als interessats o als seus representants perquè, en el termini de quinze dies naturals comptats a partir del següent al de la publicació d'aquest anunci, compareixin a les oficines d'aquest Servei situat al carrer Can Vich, 14 de Calvià, als efectes de que els sigui practicada la respectiva notificació, significant-los que en cas de no comparèixer en el termini indicat, la notificació s'entendrà produïda a tots els efectes legals des del dia següent al del venciment del termini senyalat per comparèixer, això de conformitat amb el disposat a l'article 112, apartats 1 i 2 de la Llei 58/2003, general tributària.

 

Calvià, a 13 de març de 2014

 

La Tinent de batle d'Economia i Hisenda

(Delegació per Decret de Batlia de 14/06/2011)

Cristina Tugores Carbonell

 

La Tresorera Accidental

Cap del Servei de Recaptació

Joana Martí Pujol