Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 5025
Nomenament de secretari suplent de la Comissió Tècnica Assessora d’urbanisme, ordenació del territori, patrimoni històric i activitats del Consell Insular de Formentera (CTA).

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el President del Consell Insular de Formentera el 14 de març de 2014, entre d’altres, va prendre coneixement de la delegació per part del secretari del Consell a favor d’un funcionari del mateix Consell de la secretaria suplent de la CTA, amb el següent contingut:

“El Reglament Orgànic de Funcionament del Consell Insular de Formentera, (BOIB núm. 61 de 22-04-2010), regula, a l’article 167 i següents, la Comissió Tècnica Assessora d’Urbanisme, Ordenació del Territori, Patrimoni Històric i Activitats (CTA) i n’establí la composició. Es tracta d’un òrgan de caràcter permanent, deliberant i consultiu, per a la coordinació administrativa i la participació social de les matèries relacionades amb l’urbanisme, l’ordenació del territori, el patrimoni històric i les activitats.

Tenint en compte que l’article 169.2 del ROC preveu que el Secretari General de Consell pugui delegar les seves funcions en un funcionari o funcionària amb capacitació i la necessitat de comptar amb una persona que, en determinats supòsits, pugui assumir supletòriament la secretaria de la CTA

Atès que ja s’havia efectuat una delegació de les funcions de la Secretaria de la CTA a favor de la Sra. Paola Sales Jiménez, però que la situació laboral d’aqueixa persona és de baixa per raons de maternitat.

Vista la delegació del càrrec de secretari suplent de la CTA efectuada per la Secretaria del Consell de designació del Sr. Josep Costa Rosselló ja que es considera que compleix els requisits pel càrrec.

En virtut de l’establert a l’article 169.2) del Reglament Orgànic de Funcionament del Consell, pel present,

HE RESOLT

Primer.- Prendre coneixement de la delegació efectuada per la secretaria del Consell a favor del Sr. JOSEP COSTA ROSSELLÓ, lletrat funcionari interí dels Serveis Jurídics, de les funcions de secretari suplent de la Comissió Tècnica Assessora d’Urbanisme, Ordenació del Territori, Patrimoni Històric i Activitats del Consell Insular de Formentera, mentres la Sra. Paola Sales Jiménez estigui en situació laboral de baixa.

Segon.- NOTIFICAR el present Decret al Sr. Josep Costa Rosselló pel seu coneixement i als efectes oportuns.

Terccer.- PUBLICAR aquest acord al tauler d’anuncis del Consell Insular de Formentera, al BOIB, per tal de donar-ne la publicitat necessària als i a la web del Consell.(..)”

La qual cosa es fa públic per al general coneixement.

 

Formentera, 17 de març de 2014.

 

El President del Consell Insular de Formentera.

Jaume Ferrer Ribas,