Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 5013
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 19 de març de 2014 per la qual s’anul·la la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de gener de 2014 per la qual es convoca, per cobrir amb caràcter temporal, 1 plaça del grup A1 a la Gerència del Sector Sanitari de Llevant del Servei de Salut de les Illes Balears (exp. HMAN-1/14)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. D’acord amb el Pacte de la Mesa Sectorial de Sanitat de 16 d’octubre de 2013 relatiu a l’establiment d’un procediment extraordinari i específic de selecció de personal estatutari temporal, pel sistema de concurs, per cobrir amb caràcter temporal places de les plantilles de les gerències del Servei de Salut de les Illes Balears en cas de manca de disponibilitat de personal inscrit en la borsa de treball o quan no hi hagués cap borsa de la categoria corresponent, el 30 de gener de 2014 es va publicar, en el BOIB núm. 15, la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de gener de 2014 per la qual es convoca, per cobrir amb caràcter temporal, 1 plaça del grup A1, categoria FEA, especialitat Pneumologia a la Gerència del Sector Sanitari de Llevant del Servei de Salut de les Illes Balears (exp. HMAN-1/14).

2. Amb data 18 de febrer de 2014 el Conseller de Salut  va formalitzar canvi de situació administrativa d’excedència a reingrés provisional del FEA en Pneumologia GOMEZ GARCIA DE PAREDES, Fernando, a l’Hospital de Manacor (Gerència del Sector Sanitari de Llevant).

3. Atès que l’Acord del Consell de Govern del dia 25 d’agost de 2006, pel qual es ratifica l’acord de la mesa sectorial de sanitat de 20 de març de 2006 sobre el procediment de reingressos provisionals d’excedència del personal del Servei de Salut de les Illes Balears, que s’inclou en l’àmbit d’aplicació de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l’Estatut marc del personal estatutari dels Serveis de Salut, estableix, en el seu apartat primer, que el reingrés es pot produir amb caràcter provisional per adscripció a una plaça vacant de la corresponent categoria i especialitat a la mateixa àrea de salut, en la seva corresponent modalitat d’atenció primària o atenció especialitzada a la qual li va ser concedida l’excedència.

4. Atès que l’única plaça vacant de FEA de Pneumologia existent actualment en la plantilla de la gerència és la que s’havia convocat, la Gerència del Sector Sanitari de Llevant ha sol•licitat al director general del Servei de Salut l’anul·lació del procediment selectiu de la plaça en qüestió per reincorporació a la vacant existent.

Per tot això i en virtut de les competències delegades en el punt 2.a de la Resolució del conseller de Salut i Consum de 9 d’abril de 2008 de delegació de competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB 48/2008, de 10 d’abril), dict la següent

Resolució

1. Anul·lar la convocatòria pública per cobrir, amb caràcter temporal una plaça de personal estatutari del grup A1, categoria FEA, especialitat Pneumologia a la Gerència del Sector Sanitari de Llevant del Servei de Salut de les Illes Balears (exp. HMAN-1/14).

2. Publicar aquesta resolució a la pàgina web <http://www.ibsalut.es/ibsalut/ca/professionals/recursos-humans> i als taulers d’anuncis dels Serveis Centrals del Servei de Salut i de les gerències d’atenció primària, d’atenció hospitalària i del 061.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant l’òrgan que la dicta, en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s’hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Palma, en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució, d’acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, a 19 de març de 2014

 

El director general del Servei de Salut

Per delegació del conseller de Salut i Consum (BOIB 48/2008)

Miquel Tomàs Gelabert