Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 5012
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 10 de març de 2014 per la qual es convoquen per cobrir amb caràcter temporal 1 plaça de Facultatiu Especialista d'Àrea de Farmàcia Hospitalària, en la Gerència del Sector Ponent (Hospital Son Espases), del Servei de Salut de les Illes Balears (HUSE-8/14)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 13 de novembre de 2013, es va publicar en el BOIB núm. 156 el Pacte de la Taula Sectorial de Sanitat de 16 d'octubre de 2013 relatiu a l'establiment d'un procediment extraordinari i específic de selecció de personal estatutari temporal, mitjançant el sistema de concurs, per cobrir amb caràcter temporal places de les plantilles de les gerències del Servei de Salut de les Illes Balears, en casos de falta de disponibilitat de personal inscrit en la borsa de treball o perquè no hi ha borsa de la categoria corresponent.

2. Des de la Gerència del Sector Ponent (Hospital Són Espases) s'ha sol•licitat al director general del Servei de Salut de les Illes Balears, que es tramiti la corresponent convocatòria de la plaça, del grup A1, categoria Facultatiu Especialista d'Àrea de Farmàcia Hospitalària ja que no hi ha borsa de la categoria.

3. Les bases, els modelis i els barems d'aquesta convocatòria són els que es van aprovar com a annex 1 i següents del citat Pacte i que han estat informats favorablement pel director general competent en matèria de funció pública, d'acord amb el que disposa la normativa pressupostària en vigor.

4. D'acord amb el que es disposa en la clàusula 4 del Pacte, les convocatòries específiques s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears http://www.ibsalut.es/professionals/recursos-humans, a fi de donar publicitat a la resolució per la qual es convoquen, amb caràcter temporal i per concurs, diverses places de diferents categories, i s'ha de remetre per a la consulta de les bases íntegres a la pàgina web http://www.ibsalut.es/professionals/recursos-humans  i als taulers d'anuncis dels serveis centrals del Servei de Salut, de les gerències d'Atenció Primària, d'Atenció Especialitzada i del 061.

Per l'exposat, existint disponibilitat pressupostària i existint la necessitat de nomenar personal temporal per cobrir places en la Gerència del Sector Ponent (Hospital Són Espases), en virtut de les competències delegades al director general del Servei de Salut en el punt 2 lletra a) de la Resolució del conseller de Salut i Consum de 9 d'abril de 2008, de delegació de competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB Nº 48, de 10 d'abril), dicto la següent:

Resolució

1. Aprovar les convocatòries públiques per cobrir amb caràcter temporal les següents places de personal estatutari de la categoria següent:

Nº Places       Categoria                                   Especialitat
1                      Facultatiu Especialista                Farmàcia Hospitalària

2. A l'efecte d'abstenció i recusació, dels membres de la Comissió de Selecció que han de resoldre la convocatòria, i regulat en els articles 28 i 29 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i dels articles 21 i 22 de la Llei 3/2003 de Règim Jurídic de l'administració de la CAIB, s'informa que la Comissió de Selecció estarà formada per:

a. Jaume Gari Parera (President) ADJ/FEA Admisió i Documentació Clínica.
b. Olga Delgado Sánchez (Vocal) (ADJ/FEA Farmàcia.
c. Pere Ventayol Bosch (Secretari) ADJ/FEA Farmàcia.

3. Publicar íntegrament a la pàgina web http://www.ibsalut.es/professionals/recursos-humans  i en els taulers d'anuncis dels serveis centrals del Servei de Salut, de les gerències d'Atenció Primària, d'Atenció Especialitzada i del 061, per a consulta per part de les persones interessades: les bases i el barem, així com el model de sol•licitud i el autobarem de la convocatòria a la pàgina web http://www.ibsalut.es/professionals/recursos-humans  i en els taulers d'anuncis dels serveis centrals del Servei de Salut, de les gerències d'Atenció Primària, d'Atenció Especialitzada i del 061.

4. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució – que finalitza la via administrativa – es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes des de l'endemà del dia de la publicació de la Resolució en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, d'acord amb els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma, en el termini de dos mesos des de l'endemà d'haver-se publicat la Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 10 de març de 2014

 

El director general del Servei de Salut

Per delegació del Conseller de Salut i Consum

(Resolució de 09/04/08 BOIB, nº 48 de 10/04/08)

Miquel Tomás Gelabert