Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 4988
Exp 153-13 expedient medi ambient

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Com a conseqüència de l’expedient incoat en aquest Negociat per suposada infracció mediambiental, i al haver intentat la notificació sense resultat positiu, per la present notificació de la Proposta de Resolució es notifica a l’interessat el Sr. Manuel F. Silvet Crugeiras de conformitat amb el que es disposa a l’article 59.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, l’escrit de data 16 de gener de 2014 que transcrit diu: “Conformement amb el que es disposa a l’article 192.2 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, li comunico que la Sra. INSTRUCTORA, en data 16 de gener de 2014, ha dictat la següent Proposta de  Resolució:

“Conformement amb l’informe de la policia local de data 19 d’octubre/13, es va iniciar expedient sancionador núm.153/13, contra el senyor Manuel F. Silvet Crugeiras  (dni:44.144.939-G), referent a la tinència d’animal de raça no perillosa amollat a la via pública en concret al carrer Jardí d’en Ferrer del terme municipal de Marratx,  podent imposar una sanció  de 150 euros.

Vist que en data 29 de novembre/13 el notificador van intentar notificar el decret de data 15 de novembre/13 a l’interessat senyor Silvet, el qual no va voler firmar, manifestant no estar d’acord amb la notificació. Conformement amb  l’article 59.3 de la llei 30/1992 de 26 de novembre el qual diu textualment:”cuando el interesado o su representante rechace la notificación de una actuación administrativa, se hará constar en el expediente, especificándose las circunstáncias del intento de notificación y se tendrá por efectuado el trámite siguiéndose el procedimiento”

Atès que s’ha pogut comprovar al Registre de Medi Ambient de que el senyor Silvet Crugeiras no figura com a reincident amb els fets tractats al present expedient sancionador, per tant es considera que sí es podria rebaixar la sanció al seu grau mínim de 60 euros.

Vist, a més dels esmentats, els articles de general aplicació.

L’Instructor que subscriu conseqüentment, formula la següent

PROPOSTA

PRIMER.- Rebaixar la sanció imposada de 150 euros  al seu grau mínim de 60 eurosper no ser reincident amb anterioritat amb els presents fets així com seguir amb la tramitació del present expedient sancionador .

SEGON.- Comunicar aquesta Proposta de Resolució a l’interessat als efectes adients. “

De conformitat amb el que disposa l’article 14 del Decret Autonòmic 14/1994, de 10 de febrer, l’interessat a n’aquest cas el senyor Silvet Crugeiras disposarà d’un termini de quinze dies  hàbils, comptats a partir del següent al

en que rebi la present  notificació, per formular al·legacions i per presentar els documents o altres elements de judici que consideri pertinents; així mateix dins l’esmenta’t termini podran consultar l’expedient amb l’assistència, si n’és el cas, dels assessors que necessitin.         

L’interessat podrà obtenir còpies dels documents que contingui l’expedient en els termes reglamentàriament establerts.    

El que li comunico pel seu coneixement i compliment del mateix. Marratxí, 16 de gener de 2014.”

 

Marratxí, 10 de març de 2014

El Batle,
Tomeu Oliver Palou