Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Núm. 4975
Resolució de 18 de març de 2014 del director general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis de la Conselleria d’Administracions Públiques, per la qual es disposa la publicació de la desena relació d’entitats locals adherides al Conveni Marc de 17 de desembre de 2007 entre l’Administració general de l’Estat i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a la implantació d’una xarxa d’oficines integrades d’atenció al ciutadà en l’àmbit territorial de l’esmentada comunitat autònoma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El Conveni Marc subscrit el 17 de desembre de 2007 entre l’Administració general de l’Estat i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a la implantació d’una xarxa d’oficines integrades d’atenció al ciutadà en l’àmbit territorial de l’esmentada comunitat autònoma, en vigor des del 12 de gener de 2008, estableix en la clàusula desena: ‘Les obligacions assumides entre les administracions intervinents i les entitats locals que s’adhereixin al Conveni Marc produiran efectes des de la publicació de l’adhesió en el Butlletí Oficial de les Illes Balears fins a l’extinció del Conveni Marc pel transcurs dels terminis o per la concurrència de les circumstàncies previstes en la clàusula anterior’.

2. Una vegada conclosa la tramitació que preveu la clàusula dotzena d’aquest Conveni Marc, ha culminat l’adhesió d’una sèrie d’entitats locals, per la qual cosa es publica en el Butlletí Oficial de les Illes Balears aquesta desena relació perquè es produeixi l’entrada en vigor efectiva de les adhesions al Conveni.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Publicar la desena relació d’entitats locals que s’han adherit al Conveni Marc subscrit el 17 de desembre de 2007 entre l’Administració general de l’Estat i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a la implantació d’una xarxa d’oficines integrades d’atenció al ciutadà en l’àmbit territorial de l’esmentada comunitat autònoma, que són les següents:

  • Ajuntament d’Alcúdia
  • Ajuntament de Marratxí
  • Ajuntament de Petra

2. En conseqüència, a partir de la data de publicació d’aquesta Resolució, les esmentades entitats locals podran rebre i registrar escrits i comunicacions adreçats als òrgans i a les entitats de dret públic de l’Administració general de l’Estat i de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Aquestes facilitats es produiran d’acord amb els termes que preveuen les clàusules de l’esmentat Conveni Marc, subscrit el 17 de desembre de 2007 i publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 6, de 12 de gener de 2008, així com en les instruccions que emanen de la Comissió de Seguiment i Avaluació del Conveni.

 

Marratxí, 18 de març de 2014

 

El director general de Funció Pública,

Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis

Antoni Mesquida Bauzá