Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 4961
Notificació Ref 1068 animal a Natura Parc

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Se li notifica que, mitjançant correu electrònic de la Fundació de Natura Parc, s’ha posat de manifest que s’ha recollit a la via pública i traslladat a la Fundació Natura Parc, amb domicili a la Crta. Sineu Km.15.400, terme municipal de Santa Eugenia; el següent animal:

NÚM. MICROXIP IDENTIFICATIU: 981098102813808

PROPIETARI: JOSE LUIS OLIVERA

Segons indica la Fundació Natura Parc s’ha intentat la comunicació amb vostè via telèfon de contacte que figura al registre del Col·legi de Veterinaris. Atès que la comunicació ha resultat infructuosa en tots els intents, per la present notificació i d’acord amb el que disposa la Llei 1/1992, de 8 d’abril, de protecció d’animals que viuen a l’entorn humà i en el Reglament de desenvolupament, li informem que disposa d’un termini de 8 dies, comptats partir del següent a la data de la notificació, per a la recollida de l’animal, amb l’abonament previ de les taxes reportades corresponents per la recollida i trasllat dels animals des de la via pública fins a la Fundació Natura Parc, mes les despeses de gestió ocasionades posteriorment (segons article 68 de l’Ordenança Municipal de Medi Ambient).

Transcorregut l’esmentat termini sense que s’hagi personat a la Fundació Natura Parc per a la recuperació de l’animal, els animals podran ser cedits en adopció o sacrificats, transcorreguts 7 dies més, segons la normativa d’aplicació.

Així mateix, li informem que l’abonament de les taxes esmentades i les possibles despeses de gestió ocasionades hauran de fer-se al departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Marratxí (Camí Son Ametler, 5 de dilluns a divendres de 8:15h a 14:15h); així com es podrà iniciar expedient sancionador per abandonament d’animal (art. 116.2.e i 117 de l’Ordenança Municipal de Medi Ambient).

 

Marratxí a 4 de març de 2014

 

El Batle,

Tomeu Oliver Palou