Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 4959
Notificació de resolució d’inici d’expedient per infracció administrativa en matèria de monts. MO 133-2/13

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En aplicació de l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, atès que no s’ha aconseguit notificar a través del servei de Correus la resolució d’inici   corresponent a l’expedient sancionador per presumpta infracció en matèria de monts que s’indica a continuació, es notifica per mitjà d’aquest anunci a la persona que s’assenyala seguidament, que s’ha dictat la Resolució d’inici del procediment sancionador corresponent.

L’expedient és a disposició de la persona interessada a la Direcció General de Medi Natural, Educació Ambiental i Canvi Climàtic de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears (c. del Gremi de Corredors, 10, polígon de Son Rossinyol, Palma), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

De conformitat amb el Reglament del procediment a seguir per l’Administració de la Comunitat Autònoma en l’exercici de la potestat sancionadora, aprovat pel Decret 14/1994, de 10 de febrer, (BOCAIB núm. 21, de 17/2/1994), les persones interessades disposen d’un termini de quinze dies hàbils, comptadors a partir de la publicació d’aquest anunci, per formular les al·legacions i proposar les proves que considerin oportunes. Així mateix, en aquest termini poden reconèixer la seva responsabilitat i fer efectiu l’import de la sanció corresponent mitjançant l’imprès oficial (model 046), que els facilitarà la Conselleria, la qual cosa determinarà l’acabament del procediment sancionador. En el cas que no formulin al·legacions ni reconeguin la responsabilitat dins aquest termini, la resolució d’inici podrà ser considerada la proposta de resolució de l’expedient.

Núm. exp.

Expedientat

Article i norma infringida

MO 133-2/13   

Const. Ramonet White Silver SL

  Llei 43/2003, de 21 de novembre de monts

 

Palma de Mallorca, 12 de marzo de 2014

La directora general
Neus Lliteras Reche