Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 4895
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, de 5 de març de 2014, per la qual se cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu, Procediment Ordinari núm. 0000012/2014 que es tramita davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, interposat contra la Resolució de data 7 de juny de 2013, de la Gerència del Hospital Son Espases per la qual es disposa el cessament del recurrent com Tècnic de Prevenció de Riscs Laborals; així com el Pla d’ordenació dels recursos humans que integra el personal de la Gerència del Complex Hospitalari de Mallorca en els Serveis Centrals i en les gerències territorials del Servei de Salut; i altres resolucions derivades de la seva aplicació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

El senyor Alberto Caldés Casas va interposar un recurs contenciós administratiu (procediment Ordinari núm. 0000012/2014, que es segueix davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears) contra: la Resolució de data 7 de juny de 2013, de la Gerència del Sector Sanitari de Ponent (Hospital Son Espases) per la qual es disposa el cessament del recurrent com Tècnic de Prevenció de Riscs Laborals; així com l’ Acord del Consell de Govern de 8 de febrer de 2013 pel qual s’aprova el “Pla d’ordenació dels recursos humans que integra el personal de la Gerència del Complex Hospitalari de Mallorca en els Serveis Centrals i en les gerències territorials del Servei de Salut” (BOIB 21/2013, de 12 de febrer); i la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, de 24 de maig de 2013, per la qual s’aprova la llista definitiva d’adjudicació de les places del personal de la Gerència del Complex Hospitalari de Mallorca afectat per la convocatòria de mobilitat per raó del servei als Serveis Centrals i a les gerències territorials del Servei de Salut de les Illes Balears. (BOIB 75/2013, de 28 de maig).

Consideracions jurídiques

1. L’article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Citar les persones interessades en el recurs contenciós administratiu (procediment Ordinari núm. 0000012/2014, que es segueix davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears) perquè puguin personar-se davant aquest tribunal en el termini de nou dies comptadors des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si s’hi personen fora del termini establert se les considerarà com a part —sense que per això s’hagi de retrotreure ni interrompre el procediment— i que, si no s’hi personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap més notificació.

 

Palma, 5 de març de 2014

 

El director general

Miquel Tomàs Gelabert