Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 4860
Expedient sancionador ordinari núm. 26/14, de Governació, per infracció de l'ordenança municipal de prevenció de contaminació acústica i vibracions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per no haver-se pogut efectuar la notificació en el domicili que figura a l'expedient 26/2014-GOV, es posa en coneixement del Sr. Angel Cardoso Galindo la comunicació de data tres de març de dos mil catorze, que a continuació es transcriu:

“DECRET NÚM. 131/14.- EXPEDIENT SANCIONADOR ORDINARI NÚM. 26/14, DE GOVERNACIÓ, PER INFRACCIÓ DE L'ORDENANÇA MUNICIPAL DE PREVENCIÓ DE CONTAMINACIÓ ACÚSTICA I VIBRACIONS.

Presumpte infractor: SR. ANGEL CARDOSO GALINDO

Adreça: Camí de Cas Jurat, núm. 9-2n porta E. 07100 Sóller.

Ateses les facultats que tenc atribuïdes per l'article 51 de l'Ordenança municipal de prevenció de contaminació acústica i vibracions de l'Ajuntament de Sóller, i, conformement amb allò que estableixen els articles 4, 5.1 i 8 del Decret 14/1994, de 10 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament del procediment a seguir en l'exercici de la potestat sancionadora per l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, una vegada estimada la concurrència del circumstàncies objectives que ho justifiquen, aquesta batlia, HA RESOLT:

RESOLC :

1r. Iniciar procediment sancionador per infraccions administratives contemplades a l’Ordenança municipal de prevenció de contaminació acústica i vibracions de l'Ajuntament de Sóller amb subjecció a les determinacions següents:

A) IDENTIFICACIÓ DE LES PERSONES O ENTITATS PRESUMPTAMENT RESPONSABLES:

Sr. Angel Cardoso Galindo

B) EXPOSICIÓ SUCCINTA DELS FETS QUE MOTIVEN LA INCOACIÓ DE L’EXPEDIENT:

Arran de la denúncia de la policia local de data 27/12/13,  per pertorbar el descans i la tranquil·litat dels veïnats o vianants impedint el normal quefer de les activitats pròpies del local receptor, vulnerant l'Ordenança municipal de prevenció de contaminació acústica i vibracions de l'Ajuntament de Sóller.

C) QUALIFICACIÓ PROVISIONAL DELS FETS: 

Els fets descrits que s’imputen poden ser qualificats provisionalment com una infracció lleu prevista en l'article 45.h de l’esmentada Ordenança, i en virtut del que es preveu a l'article 48, susceptible de ser corregida amb la imposició d'una multa de fins a 600 euros, sense perjudici del que resulti de la instrucció del present procediment.

De conformitat amb allò que estableix l'article 20 del Decret 14/1994 abans citat, i atesa l'apreciació de l'existència d'elements de judici que permeten qualificar com a lleu la infracció presumptament comesa, l'expedient es tramitarà mitjançant procediment simplificat, segons la regulació dels articles 21 i 22 de l'esmentat Decret.

D) ÒRGAN COMPETENT PER A LA RESOLUCIÓ DE L’EXPEDIENT, NORMA ATRIBUTIVA DE LA COMPETÈNCIA I POSSIBILITAT DE RECONEIXEMENT VOLUNTARI DE LA RESPONSABILITAT

El Batle d’aquest Ajuntament és l'òrgan competent per a resoldre el present procediment, conformement amb allò que preveuen els articles 21.1 s) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de bases de règim i local, i l'art. 51 de l'Ordenança municipal de prevenció de contaminació acústica i vibracions de l'Ajuntament de Sóller.

La persona presumptament responsable dels fets imputats podrà reconèixer la seva responsabilitat i, si escau, efectuar el pagament de la sanció pecuniària corresponent, la qual cosa suposarà la finalització del procediment incoat, sense perjudici de la possibilitat d'interposat els recursos que estimi procedents.

A aquest darrer efecte, s'informa que l'esmentat pagament es podrà fer en efectiu en les entitats bancàries que tinguin la condició d'entitats col·laboradores amb aquest ajuntament, previ emplenament del corresponent document d'ingrés que es facilitarà en l'oficina de Recaptació municipal, a la Plaça Constitució núm.1 de Sóller, de 9 a 14 hores.

E) INSTRUCTOR I SECRETARI DEL PROCEDIMENT

Es nomena instructor del procediment el senyor Josep Porcel Fiol i secretària la Sra. Beatriz Arbona Darder, ambdues adscrites a aquest Ajuntament, que podran ser objecte de recusació en el supòsits prevists als article 28 i 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

F) DRET A FORMULAR AL·LEGACIONS, AUDIÈNCIA EN EL PROCEDIMENT I TERMINIS PEL SEU EXERCICI

Les persones interessades en el present procediment disposaran d’un termini de quinze dies, comptats a partir del següents al de la notificació d’aquesta resolució, perquè:

a) Puguin formular al·legacions i presentar documents que estimin convenients per a la seva defensa.

b) Consultar l’expedient administratiu que obra a la Regidoria de Governació d’aquest Ajuntament, ubicat a la Plaça de la Constitució, núm. 1 d’aquest municipi.

c) Proposar la pràctica de proves que considerin convenients, concretant els mitjans que vulguin fer servir.

2n. Comunicar la present resolució d’inici de procediment sancionador a l'instructor i a la secretària, i notificar-ho a la persona presumptament infractora i a la resta d’interessats, als efectes abans transcrits, amb l’advertiment que si no es presenten al·legacions sobre el contingut d’aquesta resolució d’inici dintre del termini concedit a l’efecte, l’acte d’iniciació serà considerat proposta de resolució.

3r. D’acord amb el que preveu l’article 23.1 del Decret 14/1994, de 10 de Febrer, Reglament del procediment a seguir per l’Administració de la Comunitat Autònoma en l’exercici de la potestat sancionadora, us comunic que el termini màxim per a resoldre el procediment és de tres mesos, comptadors des de la data de l’acte administratiu d’iniciació. S'entendrà caducat el procediment transcorregut 30 dies des del venciment del termini màxim indicat sense haver-se notificat la resolució expressa i s'arxivaran les actuacions. Si el procediment es paralitza per causes a vostè imputables s'interromprà el còmput.”

 

Sóller, 14 de març de 2014.

El Batle,
Carlos Simarro Vicens