Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 4836
Aprobació definitiva modificació ordenança

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El ple de l’Ajuntament de Porreres en sessió ordinària de 27/1/2014 va acordar modificar l’article 45 de l’ordenança reguladora de neteja viària, recollida de residus urbans i del parc verd del municipi de Porreres. Mitjançant edicte en el BOIB núm. 6/2/2014 se va anunciar el termini per a la presentació d’al·legacions durant el termini de 30 dies hàbils sense que se n’hagin presentat.

Per la qual cosa, en compliment del disposat a l’article 49.c) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les bases de règim local, i l’art. 102.d) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, es publica íntegrament de conformitat amb allò que s’estableix a l’art. 70.2 de l’esmentada Llei i l’art. 103 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre en el Butlletí Oficial de les Illes Balears:

"Finalitzat el debat, vist el dictamen favorable de la Comissió Informativa de 23/1/2014, el ple acorda per unanimitat el següent acord:

PRIMER. Modificar l’article 45 de l’ordenança reguladora de neteja viària, recollida de residus urbans i del parc verd del municipi de Porreres en el següent sentit: "Article 45. Horari i dies de servei. L’horari d’obertura al públic serà com a mínim de 37 hores a la setmana, repartides entre set dies de dilluns a diumenge. L’horari concret s’establirà per decret de batlia, del qual donarà compte al ple".

SEGON. Exposar al públic l’expedient, previ anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d’anuncis de l’ajuntament, durant el termini de 30 dies hàbils per a la presentació de reclamacions, objeccions o observacions. Aquesta aprovació inicial esdevindrà definitiva, de forma automàtica, sense necessitat d’un nou acord exprés, si transcorregut l’esmentat termini d’exposició no s’hi interposen reclamacions o suggeriments. Aquesta ordenança entrarà en vigor una vegada que s’hagi publicat completament el seu text en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i hagi transcorregut el termini que preveu l’article 103 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears en relació a l’article 113 de la mateixa llei. "

 

Porreres 19/3/2014

 

La batlessa

Francisca Mora Veny