Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 4823
Sanitat.- Animals.- Proposta de resolució 767/13

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per no haver-se pogut efectuar la notificació en els domicilis que figuren en els respectius expedients de les persones que, a continuació, es relacionen, no haver contestat als avisos deixats i no tenir-ne coneixement de cap altre on dur-les a terme, pel present edicte els comunica que, en relació als expedients que s’han instruït al Negociat de Sanitat de la Secretaria General d’aquest Excm. Ajuntament, com a conseqüència de les denúncies formulades per la Inspecció Municipal corresponent per infraccions Normativa de Sanitat Animal, la Prefectura del Negociat de Sanitat proposa, segons el respectiu àmbit competencial, a  la Regidora de l’ àrea delegada de Sanitat per delegació de la Junta de Govern, les següents sancions als denunciats que seguidament es detallen :

-Art. 47 Decret 56/94, de 13 de març, Conselleria d’Agricultura i Pesca (BOIB n. 65, de 28/05/94) i/o art:45 i 54 de la OOMM per a la Inserció dels Animals de Companyia a la Societat Urbana:

  • Exp.: 767/13 María Isabel Cerillo Cabañero, sanció proposta 80 euros.

Formulades les propostes de resolució abans transcrites, se notifica que, en el termini de quinze dies, comptats des de l’endemà de la publicació del present edicte, podeu al·legar el que considereu adient per a la vostra defensa, i presentar els documents i informacions que estimeu pertinents davant l’instructor de l’expedient, d’acord amb el que estableix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Publiques i del Procediment Administratiu Comú, modificada per la Llei 4/1999, i els articles 18 i 19 del Reial Decret 1398/1993, de quatre d’agost, del Ministeri per les Administracions Públiques, Reglament del procediment per a l’exercici de la potestat sancionadora,  comunicant-vos que l’expedient es troba de manifest al Servei de Sanitat i Medi Ambient de la Secretaria General d’Aquest Excm. Ajuntament. Transcorregut l’assenyalat termini de 15 dies, es procedirà per L’Ajuntament Ple o per la Regidora del àrea delegada de Salut, a dictar la corresponent resolució. Es poden sol·licitar còpies dels documents obrants als expedients respectius.

Es fa públic el present edicte en compliment del disposat a l’apartat 4t de l’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions publiques i del procediment administratiu comú, i a l’article 194 del Reial Decret 2568/86, de 28 de novembre, pel que s’aprovà el reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

 

Palma, 17 de març de 2014

 

La cap de departament

Rosa Llinàs Bosch